Każdy może u nas otworzyć konto bez wizyty w oddziale - odbywa się to poprzez wypełnienie formularza internetowego a następnie podpisanie umów drogą korespondencyjną (kurier). Klienci biura posiadający już jakieś konto mają prościej na etapie 1 - wypełniają skrócony formularz, oczywiście jeśli dane takiego Klienta, które posiadamy, są aktualne. Podpisania umów oraz wypełnienia ankiety MIFID (na formularzu internetowym) oczywiście nie da się uniknąć, ale cały proces powinien zamknąć się w 4 dniach roboczych.quapi pisze:czy dla posiadaczy normalnych rachunków maklerskich w Waszym biurze procedura zakładania konta FX jest jakoś ułatwiona? - tzn. czy idzie to zrobić online, jako rozszerzenie zwykłego konta?
Jaki polski broker ma najlepsze swapy
Jako nasz Klient wypełnia Pan wniosek na stronie po zalogowaniu, dzięki temu jest on krótszy w stosunku do wniosku dla nowego Klienta. Umowa jednak zawsze jest podpisywana na papierze.quapi pisze:czyli nie da się zrobić wszystkiego online z poziomu normalnej platformy maklerskiej (np. jako wniosek po zalogowaniu)
Niestety procedura otwarcia trochę trwa. Do dzisiaj w skrzynce cisza,quapi pisze:
p.s. Rozumiem, że zakładasz, że łapiesz na chf/pln górkę? Gdzie zakładasz stopa ?
pozdrawiam
Pewnie pożałowali na priorytet

Nie wytrzymałem i przy 3,5 otworzyłem w xtb pół lota na krótko, spekulacyjnie...
Na pare dni

Stopa przy długiej pozycji nie przewiduję mam taki zapas kapitału że nawet cena 4,20 mnie nie powali. A w średnim i długim terminie cena 3,50 jest nie do utrzymania a na dodatnim swapie niech leży choćby i 3 lata

as bez talii
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
"tak to pokazuje jak dużo ludzi "przeżywa" kontakt z foreksem''
Napisałbyś co to za miód strategia, by przetrwać w tej walce, może inni też skorzystają
Kiedyś świetnie czytało się crocopip -a, ale tak mu się forex znudził że z tego co pisał to poszedł do pracy.
Uwagi takich weteranów jak Ty, na pewno wniosłyby dużo cennego dla młodych forexowych żołnierzy
Napisałbyś co to za miód strategia, by przetrwać w tej walce, może inni też skorzystają
Kiedyś świetnie czytało się crocopip -a, ale tak mu się forex znudził że z tego co pisał to poszedł do pracy.
Uwagi takich weteranów jak Ty, na pewno wniosłyby dużo cennego dla młodych forexowych żołnierzy