jak zrobiles ze to Ci działa? mi coś nie chce hulac na demo proKondek pisze:Na demo pro też działa. Fajnie mieć podgląd na arkuszmysje_hood pisze:"
czyli na demo pro tez to będzie hulalo? czy tylko na rachunku PRO real?
Admiral Markets - Wątek II
- mysje_hood
- Gaduła
mam tylko najlepszą ofertę kupna i sprzedaży. reszta to same zera.mysje_hood pisze:jak zrobiles ze to Ci działa? mi coś nie chce hulac na demo proKondek pisze:Na demo pro też działa. Fajnie mieć podgląd na arkuszmysje_hood pisze:"
czyli na demo pro tez to będzie hulalo? czy tylko na rachunku PRO real?
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu
- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
standard to nadal konto z micro, wlasnie o to mi chodziCamel4 pisze:Nie ma już rachunku micro. Na standard i pro działa.inwestor86 pisze:czy AM Trader na androida dziala z rachunkami micro?
u mnie niestety nie dziala, chociaz nie wiem jak bym kombinowal z haslem i serwerami, wyskakuje authorization error lub server connection time out przy kroku 4
No nie dokładnie tak, bo: 21:58-22:06Phoenix_phx pisze:w AM jest przerwa techniczna od 21.59-22.04 czasu serwera. W specyfikacji instrumentów jest to oficjalnie napisane.

Oczywiście przekonałem się o tym już po fakcie bo padłem ofiarą przypadku "kto by tam czytał oczywistą specyfikację"

Co nie znaczy, że mi się ich postępowanie podoba - naciąłem się na parę zł i zapamiętałem te godziny na dobre

Śmieszy mnie tylko ich odpowiedź na to. Ogólnie to troska o bezpieczeństwo pozycji klientów bo duża zmienność etc.... Tak jakby nie było wpływu tej zmienności jak się rynek u nich otworzy po kilku minutach luką.
W trosce o moje bezpieczeństwo otworzyli się luką i skroili mnie po niższej cenie