Dzięki Karol. Cieszę sie że nie wyszedłem całkiem na durnia to raz a dwa że jest szansa że to wkrótce się zmieni, a za resztę należą im sie pochwały, no może jeszcze to że w czasie do 2 minut po danych (nie mówię o 5 sekundach, to by było normalne) jak jest wiele ticków to egzekucja trwa dłużej, nie wiedziałem czy w ogóle i po jakiej cenie mi kupiło, czekałem z pół minuty zanim trans się pojawiła. W sumie to szczegół, raz na 50 trans to i tak pikuś.
Może mnie poniosło z lamentem, ale jak się straci nie przez własną grę ale z powodu "siły wyższej" to nie jest zabawnie.
Pozdrawiam wszystkich
Uczciwy Broker
A jeszcze mam pytanie bo zdarzył mi się problem z Aliorem, gram sobie na Demo, ugrałem wystarczający zysk, chcę zamknąć pozycję a tu błąd "Can't process external trade : Position already in processing" i nie mogę zamknąć w ogóle zlecenia, nie pomaga restart internetu programu ani komputera. Z ciekawości założyłem jeszcze jedną transakcję o takich samych parametrach i ją mogłem zamknąć... Czy wiecie dlaczego tak się dzieje ? Czy na real też tak się dzieje ?
W real jest o niebo lepiej,odwrotrnie niż u innych gdzie demo jest super ,a real tragedia...i ją mogłem zamknąć... Czy wiecie dlaczego tak się dzieje ? Czy na real też tak się dzieje ?
Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- Phoenix_phx
- Gaduła
Oczywiście że tak. Trzeba szukać banków i brokerów którzy nie mają żadnego wpływu na nasze zlecenia czyli prawdziwy ECN,ECN na Reutersowym RTFX.,lub futures na CMEenderius pisze:Ale jest w pewnym sensie gwarancja że na real nie zablokują możliwości zamykania transakcji lub podobne rzeczy ?
Pozdrawiam.
Jako jedyny bank w Polsce // na dzień dzisiejszy // ...ma duże szanse na spełnienie tych wymagań.Czyli Alior spełnia te wymagania ?
Pozdrawiam.
- forexpolska
- Pasjonat