paweldobkowski pisze: Pomyślę o przerzuceniu się na Admiral Markets.
odradzam, sam u nich gralem scalp, wykres 1M to powiem Ci ze kur....wica mnie trafiala. nawet jak gralem na 5M to egxekucja daje wiele do zyczenia, mowie o koncie standard
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
sgorn pisze:
odradzam, sam u nich gralem scalp, wykres 1M to powiem Ci ze kur....wica mnie trafiala. nawet jak gralem na 5M to egxekucja daje wiele do zyczenia, mowie o koncie standard
sgorn, a próbowałeś konto PRO u nich? w tym tygodniu chciałem przerzucić tam część środków.
no wlasnie chcialem zadac to samo pytanko do Was bo w sumie depo w standardzie mam akurat na pro i zastanawiam sie czy tam nie przeskoczyc. w watku dotyczacym AM Pro ludzie dosyc pozytywnie sie wypowiadali, wiec moze tam trzeba uderzyc??
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Gra na OANDZIE przez MT4 nie ma najmniejszego sesnu. Mógłbym próbować składać zlecenia przez JAVĘ jak radził Quapi, ale duża część mojej gry to skalpy i to dość szybkie skalpy więc nie ma mowy o kwotowaniu i skladaniu zleceń w innych miejscach.
Ja gram na Javie na Oandzie i ze skalpami nie mam żadnych problemów, więc mogę Ci szczerze polecić szczególnie że podoba mi się wyzwanie które podjąłeś.
Gra na OANDZIE przez MT4 nie ma najmniejszego sesnu. Mógłbym próbować składać zlecenia przez JAVĘ jak radził Quapi, ale duża część mojej gry to skalpy i to dość szybkie skalpy więc nie ma mowy o kwotowaniu i skladaniu zleceń w innych miejscach.
Ja gram na Javie na Oandzie i ze skalpami nie mam żadnych problemów, więc mogę Ci szczerze polecić szczególnie że podoba mi się wyzwanie które podjąłeś.
pzdr
Tam kwotujesz i tam składasz zlecenia? Czy kwotujesz na MT4?
Dopiero co się zarejestrowali na tym forum i piszą nie na temat. E! To nie ONET. Nie będę miły bo nie muszę i mam to gdzieś.
Adam prosił o pisanie śmiało ale raczej miał na myśli pisanie na TEMAT tak?
PS. Naruszacie regulamin:
ROZDZIAŁ II ZASADY PUBLIKACJI MYŚLI
8. Wypowiedzi umieszczane w tematach muszą skupiać się wokół głównego wątku. Wszystkie wypowiedzi nie wnoszące nic do tematu mogą być przeniesione lub usunięte.
Bart-ek na "Audim" miałbyś nie tylko jedno wejście które zademonstrowałeś. Były jeszcze dwa świetne wejścia. Jeden na dotknięcie HIGH strefy którą zaznaczyłeś o 23:00 a drugie o 2 w nocy dla nocnych marków. Piękny poziom SUPPLY i zacna możliwość na zarobek małym ryzykiem. Takie coś uwielbiamy. Dla porannych ptaszków było oczywiste wejście w LONGA na kablu.
Później wkleję screeny z handlu...
PS. Odnośnie wcześniejszego marudzenia, że handel nie szedł...ciekawe czy to było spowodowane specyficznym ruchem cen który moja strategia nie objęła czy może faktycznie tym odrywaniem uwagi i stresem wywołanym przez sprawy służbowe. Tak czy siak...od samego rana godna sytuacja na fajne scalpy...powodzenia dzisiaj Panowie!
Acha...wdrożyłem jedną rzecz która umknęła i powodowała straty - jest stary poziom raz użyty? OLAĆ GO. Niech będzie, patrzeć na niego ale RYSOWAĆ nowe poziomy nawet na tym starym! To wyeliminowało u mnie straty o 60%. Pokażę na tamtym dniu na który marudziłem o co chodzi.
Koment do PS. Wybaczcie, ale idiotyzm taki odwaliłem wtedy, że nie jestem w stanie odtworzyć mentalności sprzed tygodnia i wyjaśnić to a rysować na nowo nie chcę tam. Wspomnę o kwestii która ograniczyła straty w nowych screenach. Ameryki nie odkryłem - po prostu przeczytałem od początku cały wątek jeszcze raz i okazało się, że pominąłem oczywistą oczywistość.
"Mówisz, że nie możesz, to nie możesz.
Mówisz, że możesz, to możesz.
Więc sobie wybierz" - Mistrz Zen Seung Sahn