Pie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Supply / Demand

Korzystam
138
64%
Nie korzystam
79
36%

Liczba głosów: 217

paweldobkowski
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: paweldobkowski »

Może jeszcze jeden :shock:

Obrazek

out na chyba +6 i flip na long

out na -2

EDIT: Myślałem, że jest trochę lepiej, ale znowu mam straszne opóźnienia. Kończę na razie grę tym małym kontem. Kończę też grę na dzisiaj.

Udanego dnia życzę wszystkim.

EDIT2: Wiem, że miałem kończyć, ale z okazji setnego postu uznałem, że przynajmniej 10% musi być.

Obrazek

Zamknięty na około +20

Stan konta:

Obrazek

+11,57%

Dziennik zawieszony do odwołania. Miłego dnia życzę wszystkim.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

paweldobkowski pisze: Pomyślę o przerzuceniu się na Admiral Markets.
odradzam, sam u nich gralem scalp, wykres 1M to powiem Ci ze kur....wica mnie trafiala. nawet jak gralem na 5M to egxekucja daje wiele do zyczenia, mowie o koncie standard
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
quapi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: quapi »

sgorn pisze: odradzam, sam u nich gralem scalp, wykres 1M to powiem Ci ze kur....wica mnie trafiala. nawet jak gralem na 5M to egxekucja daje wiele do zyczenia, mowie o koncie standard
sgorn, a próbowałeś konto PRO u nich? w tym tygodniu chciałem przerzucić tam część środków.
The irresistible force met the immovable object

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

no wlasnie chcialem zadac to samo pytanko do Was :) bo w sumie depo w standardzie mam akurat na pro i zastanawiam sie czy tam nie przeskoczyc. w watku dotyczacym AM Pro ludzie dosyc pozytywnie sie wypowiadali, wiec moze tam trzeba uderzyc??
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mihau »

Ja scalpuje u AM na koncie standard. Egzekucja zleceń zazwyczaj trwa 3-4 sekundy :shock:

Bart-ek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bart-ek »

Ciekawe co się z tego wykluje.

Obrazek

Nie lubię zostawiac na noc pozycji ,więc zamknąłem na małym plusie (+30 pips)

Obrazek

cienki
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: cienki »

paweldobkowski pisze:Nie.

Gra na OANDZIE przez MT4 nie ma najmniejszego sesnu. Mógłbym próbować składać zlecenia przez JAVĘ jak radził Quapi, ale duża część mojej gry to skalpy i to dość szybkie skalpy więc nie ma mowy o kwotowaniu i skladaniu zleceń w innych miejscach.
Ja gram na Javie na Oandzie i ze skalpami nie mam żadnych problemów, więc mogę Ci szczerze polecić szczególnie że podoba mi się wyzwanie które podjąłeś.

pzdr

paweldobkowski
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: paweldobkowski »

cienki pisze:
paweldobkowski pisze:Nie.

Gra na OANDZIE przez MT4 nie ma najmniejszego sesnu. Mógłbym próbować składać zlecenia przez JAVĘ jak radził Quapi, ale duża część mojej gry to skalpy i to dość szybkie skalpy więc nie ma mowy o kwotowaniu i skladaniu zleceń w innych miejscach.
Ja gram na Javie na Oandzie i ze skalpami nie mam żadnych problemów, więc mogę Ci szczerze polecić szczególnie że podoba mi się wyzwanie które podjąłeś.

pzdr
Tam kwotujesz i tam składasz zlecenia? Czy kwotujesz na MT4?

Tak, jest 5:26. Być może jestem pijany.

Awatar użytkownika
Spekulant83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Spekulant83 »

Dopiero co się zarejestrowali na tym forum i piszą nie na temat. E! To nie ONET. Nie będę miły bo nie muszę i mam to gdzieś.

Adam prosił o pisanie śmiało ale raczej miał na myśli pisanie na TEMAT tak?

PS. Naruszacie regulamin:

ROZDZIAŁ II ZASADY PUBLIKACJI MYŚLI

8. Wypowiedzi umieszczane w tematach muszą skupiać się wokół głównego wątku. Wszystkie wypowiedzi nie wnoszące nic do tematu mogą być przeniesione lub usunięte.

Bart-ek na "Audim" miałbyś nie tylko jedno wejście które zademonstrowałeś. Były jeszcze dwa świetne wejścia. Jeden na dotknięcie HIGH strefy którą zaznaczyłeś o 23:00 a drugie o 2 w nocy dla nocnych marków. Piękny poziom SUPPLY i zacna możliwość na zarobek małym ryzykiem. Takie coś uwielbiamy. Dla porannych ptaszków było oczywiste wejście w LONGA na kablu.

Później wkleję screeny z handlu...

PS. Odnośnie wcześniejszego marudzenia, że handel nie szedł...ciekawe czy to było spowodowane specyficznym ruchem cen który moja strategia nie objęła czy może faktycznie tym odrywaniem uwagi i stresem wywołanym przez sprawy służbowe. Tak czy siak...od samego rana godna sytuacja na fajne scalpy...powodzenia dzisiaj Panowie!
Acha...wdrożyłem jedną rzecz która umknęła i powodowała straty - jest stary poziom raz użyty? OLAĆ GO. Niech będzie, patrzeć na niego ale RYSOWAĆ nowe poziomy nawet na tym starym! To wyeliminowało u mnie straty o 60%. Pokażę na tamtym dniu na który marudziłem o co chodzi.

Koment do PS. Wybaczcie, ale idiotyzm taki odwaliłem wtedy, że nie jestem w stanie odtworzyć mentalności sprzed tygodnia i wyjaśnić to a rysować na nowo nie chcę tam. Wspomnę o kwestii która ograniczyła straty w nowych screenach. Ameryki nie odkryłem - po prostu przeczytałem od początku cały wątek jeszcze raz i okazało się, że pominąłem oczywistą oczywistość.
"Mówisz, że nie możesz, to nie możesz.
Mówisz, że możesz, to możesz.
Więc sobie wybierz" - Mistrz Zen Seung Sahn

malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

Czekamy na wykresy. Zawsze coś się człowiek nauczy.

ODPOWIEDZ