Ciekawe wskaźniki do MT4
- candleelephants2
- Gaduła
witam,
1) czy posiada ktoś coś takiego, żeby zamiast SL w luktom visual order robot otwierał zlecenie przeciwstawne z takim samym wolumenem i bez ustawionych wartości TP,SL(żeby była możliwość przesuwania tej lini tak jak SLa).
2) + dodatkowo w miejscu ustawienia TP oraz pozycji przeciwstawnej załączał się alarm (ustawianie alarmu w mt4 jest dosyć czasochłonne)
Pozdrawiam
1) czy posiada ktoś coś takiego, żeby zamiast SL w luktom visual order robot otwierał zlecenie przeciwstawne z takim samym wolumenem i bez ustawionych wartości TP,SL(żeby była możliwość przesuwania tej lini tak jak SLa).
2) + dodatkowo w miejscu ustawienia TP oraz pozycji przeciwstawnej załączał się alarm (ustawianie alarmu w mt4 jest dosyć czasochłonne)
Pozdrawiam
gdzieś jest to drzewo.
tylko jak przesunąć tą linię, skoro to będzie zlecenie przeciwstawne a linią tą w tym przypadku będzie linia poziomu otwarcia tego zleceniacandleelephants2 pisze:1) czy posiada ktoś coś takiego, żeby zamiast SL w luktom visual order robot otwierał zlecenie przeciwstawne z takim samym wolumenem i bez ustawionych wartości TP,SL(żeby była możliwość przesuwania tej lini tak jak SLa).

- candleelephants2
- Gaduła
masz rację, nie wiem czemu zasugerowałem się tym otwarciem, myśląc o nim jako o typowym hedge, od razu uaktywnianym.candleelephants2 pisze:właśnie żeby poprostu zamiast lini stopa w luktomie była linia w której otworzy zlecenie przeciwstawne.niewykonalne?
Zlecenie przeciwstawne, oczekujące jest jak najbardziej wykonalne, plus modyfikacja jego na zasadzie traila.
Ja używam tych wskazników. T-line do linii trendu, H-line do linii oporów i wsparcia. Przy dodawaniu linii na wykres normalnie masz Myline1 i dodajesz, nastepna zmieniasz tylko cyfre np: Myline 2 lub 3 w zaleznosci ile potrzebujesz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
dokładnie o to- dzięki wielkiedaromanchester pisze:banaszko
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=10649
o to chodziło?