Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
candleelephants2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: candleelephants2 »

witam,
1) czy posiada ktoś coś takiego, żeby zamiast SL w luktom visual order robot otwierał zlecenie przeciwstawne z takim samym wolumenem i bez ustawionych wartości TP,SL(żeby była możliwość przesuwania tej lini tak jak SLa).
2) + dodatkowo w miejscu ustawienia TP oraz pozycji przeciwstawnej załączał się alarm (ustawianie alarmu w mt4 jest dosyć czasochłonne)

Pozdrawiam
gdzieś jest to drzewo.

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

candleelephants2 pisze:1) czy posiada ktoś coś takiego, żeby zamiast SL w luktom visual order robot otwierał zlecenie przeciwstawne z takim samym wolumenem i bez ustawionych wartości TP,SL(żeby była możliwość przesuwania tej lini tak jak SLa).
tylko jak przesunąć tą linię, skoro to będzie zlecenie przeciwstawne a linią tą w tym przypadku będzie linia poziomu otwarcia tego zlecenia :)

lukkef
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: lukkef »

Witam, mam prośbe, może ktoś ma mtf colored macd aby wyświetlał sie w postaci histogramu tak jak ten
z góry dzieki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
candleelephants2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: candleelephants2 »

kris007 pisze:tylko jak przesunąć tą linię, skoro to będzie zlecenie przeciwstawne a linią tą w tym przypadku będzie linia poziomu otwarcia tego zlecenia
no właśnie żeby poprostu zamiast lini stopa w luktomie była linia w której otworzy zlecenie przeciwstawne.niewykonalne?:)
gdzieś jest to drzewo.

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

candleelephants2 pisze:właśnie żeby poprostu zamiast lini stopa w luktomie była linia w której otworzy zlecenie przeciwstawne.niewykonalne?
masz rację, nie wiem czemu zasugerowałem się tym otwarciem, myśląc o nim jako o typowym hedge, od razu uaktywnianym.
Zlecenie przeciwstawne, oczekujące jest jak najbardziej wykonalne, plus modyfikacja jego na zasadzie traila.

Awatar użytkownika
Prezes124
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Prezes124 »

Potrzebuję indyka, który da radę po umieszczeniu dwóch linii horyzontalnych na wykresie dać alert dźwiękowy po przekroczeniu którejkolwiek, z którejkolwiek strony. Mam taki ale na jedną linię. Ma ktoś takie coś? Dzięki z góry.
Chcesz liczyć $? Licz na siebie ;)

Awatar użytkownika
albandy74
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: albandy74 »

Ja używam tych wskazników. T-line do linii trendu, H-line do linii oporów i wsparcia. Przy dodawaniu linii na wykres normalnie masz Myline1 i dodajesz, nastepna zmieniasz tylko cyfre np: Myline 2 lub 3 w zaleznosci ile potrzebujesz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

banaszko

Nieprzeczytany post autor: banaszko »

witam
mógłby ktoś wrzucić "luktom panca eagle indicator" byłbym wdzieczny

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

banaszko

Nieprzeczytany post autor: banaszko »

daromanchester pisze:banaszko
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=10649

o to chodziło?

Zablokowany