[USDJPY]

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
cr1234
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: cr1234 »

spotforex pisze:
Tymek pisze:No maciek ale to co zarobiłeś to na fajki ci nie starczy ;)
no nie wiem, profit jest podany w punktach a nie w walucie wiec chyba musialby duzo palic zeby to przejarac ;) gratuluje wyniku Maciek i zycze udanych wakacji
Ale na microlotach 0.02 :D .. ale i tak dobry wynik w pipsach ;)

pozdrawiam

flaaacha
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: flaaacha »

jaguarII pisze:
cain pisze:Jak sądzicie na ile Bernanke jest w stanie podbic USD/JPY jesli wogole w gore? 123.00??
niepredko przynajmniej na razie....bo azjaci sobie kurcze zarty robia :cry:

to co sie wyprawia przyprawia mnie o wytrzeszc oczu :shock: :cry:
strata 200 pipsow to jak dla mnie juz za duzo...azja sie odbila (moim kosztem) :cry:
Nie przejmuj sie , ja kiedyś przeżyłem to samo. To jest dobra lekcja czasami bywa bardzo droga, ale po takiej wtopie bedziesz uczył sie szybko ucinać straty i w przyszłości wyjdziesz na plus.

Zycze powodzenia w nastepnych trejdach :)

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

nastepny duzy przystanek 118,5

ale chyba dopiero w przyszlym tygodniu
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jaguarII »

flaaacha pisze:Nie przejmuj sie , ja kiedyś przeżyłem to samo. To jest dobra lekcja czasami bywa bardzo droga, ale po takiej wtopie bedziesz uczył sie szybko ucinać straty i w przyszłości wyjdziesz na plus.
generalnie jestem na plusie :) tylko ze strata 200 pipsow przy 1 locie to raczej nie jest malo...no ale gramy dalej 8) biore sie za tych azjatow co popsuli mi tyle krwi wczroaj...go$$$$$$go $$$$$$ :)

flaaacha
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: flaaacha »

jaguarII pisze:
flaaacha pisze:Nie przejmuj sie , ja kiedyś przeżyłem to samo. To jest dobra lekcja czasami bywa bardzo droga, ale po takiej wtopie bedziesz uczył sie szybko ucinać straty i w przyszłości wyjdziesz na plus.
generalnie jestem na plusie :) tylko ze strata 200 pipsow przy 1 locie to raczej nie jest malo...no ale gramy dalej 8) biore sie za tych azjatow co popsuli mi tyle krwi wczroaj...go$$$$$$go $$$$$$ :)
nic innego nie pozostalo jak zyczyc wielkich lotow z wielkimi pipsami oczywiscie plusowymi :)

Pzdr.

jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

flaaacha pisze:nic innego nie pozostalo jak zyczyc wielkich lotow z wielkimi pipsami oczywiscie plusowymi
chyba wykrakalem :lol: nieoczekiwana zmiana miejsc jeszcze o 4 rano bylo 121,06 a teraz mamy prawie 122

jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

:twisted: :twisted: :twisted: mam juz po dzirki w nosie tych dalekowschodnich azjatow k..... nagle zrobilo sie 118,52 a na parze EUR/JPY to juz wogole koszmar !!!!!! :shock:
przez takich zoltasow o drawdawn nietrudno!

cr1234
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: cr1234 »

@ jaguarII

To nie żółtasy, oni jeszcze śpią ;) popatrz na indeksy w stanach... wyglada na niezłe tąpnięcie... jak nie podniosa, będzie sie jutro działo dalej i pewnie u nas też...

Pozdrawiam

jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

:wink: wiem ... ale ja i tak winie zoltasow :)

a tak na powaznie to indeksy w europie i stanach notuja spadki z powodu rosnacej awersji do ryzyka na rynkach finansowych a to oznacza nie mniej nie wiecej ze inwestorzy sprzedaja akcje i odkupuja pozyczone jeny glownie z obawy przed slabnaca kondyvje gospodarki amerykanskiej.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

jaguarII pisze:mam juz po dzirki w nosie tych dalekowschodnich azjatow k..... nagle zrobilo sie 118,52 a na parze EUR/JPY to juz wogole koszmar !!!!!!
moglbym napisac: patrz moj post sprzed dwoch tygodni

jasonbourne pisze:nastepny duzy przystanek 118,5
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

ODPOWIEDZ