[USDJPY]

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
Awatar użytkownika
NMike
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: NMike »

Mam podobne wrażenia po reakcji na niektóre dane. Rynek reaguje na opak i na razie jestem poza areną walki :wink:

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

lucaass pisze:szansa powodzenia prognozy 1%
Zero jeśli mamy na myśli sobotę. 100% jeśli mamy na myśli kolejny dzień, w którym rynek jest otwarty. Być może te 1% było ironicznie, ale ja nie lubię nieścisłości.
Trade what you see, NOT what you hear or think

Awatar użytkownika
NMike
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: NMike »

To dzięki bardzo złym prognozom Jena :P

zeusik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zeusik »

lecimy do 125 minimalnie.. zobaczcie na wykresy , 122.10-20 dal sygnal kupna.
podwojne dno , linia szyi 122.20 okolo, trend wzrostowy opor 123.20-40 przeszlo jak maslo i tydzien zakonczylismy nad oporem.

powodzenia

eMisiek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eMisiek »

wydaje mi się, że BOJ będzie interweniował w okolicach 125 jak przed laty i może być ciekawie. Podobna sytuacja jest na GBP/JPY z tym, że tutaj wcześniej potrafili uderzyć 2000 pipsów w miesiąc, więc może byc bardzo ciekawa sytuacja i "free lunch", znów paru traderów zostanie milionerami.

Ktos śledzi te sprawy?

money
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: money »

eMisiek pisze:wydaje mi się, że BOJ będzie interweniował w okolicach 125 jak przed laty i może być ciekawie. Podobna sytuacja jest na GBP/JPY z tym, że tutaj wcześniej potrafili uderzyć 2000 pipsów w miesiąc, więc może byc bardzo ciekawa sytuacja i "free lunch", znów paru traderów zostanie milionerami.

Ktos śledzi te sprawy?

Paru? :lol: Dobrze wiesz, że wielu. Wielu zostanie równiez bez niczego. Jak dla mnie sytuacja jasna. Nie walczy sie z trndem. Utrzymujemy długą a pomagają nam w tym pkt swapowe :D

Awatar użytkownika
eranet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: eranet »

póki co spodziewam się korekty, na D1 spadająca gwiazda, zobaczymy co z tego wyjdzie... max spadek to powrót w okolice 122
pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to....

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Mam wrazenie, ze zaczyna sie trend spadkowy. Moze nawet do 116?
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

flaaacha
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: flaaacha »

Ciezko powiedzieć , ja jednak zamknalem pozycje przy lini 4/8 tj . 122,61

only 7 pips :) ale obawy zbyt duze aby ryzykowac czekam na jutro, napewno bedzie ciekawiej . Chyba ze dzisiaj jeszcze upatrze cos ciekawego :)

Awatar użytkownika
MACIEK408
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MACIEK408 »

spadkowy? to był tylko test kanału, moim skromnym zdaniem jeżeli cena przejdzie przez tunel to można się spodziewać kolejnych wzrostów do poziomów 89 i 144 fibo. tylko nie wiem co na to AF.

pzdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money Never Sleeps

ODPOWIEDZ