AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

mario80r
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mario80r »

MaRCHeW pisze:

1. Odinstaluj Alior Tradera.
ponieważ zmiana pulpitu nic nie dała wykonuję wszystko wg wskazówek.

Program musi mieć jeszcze gdzieś pliki ponieważ po zainstalowaniu pamiętał login i hasło oraz wszystkie ustawienia ogólne jakie wprowadzałem w ustawieniach. na wykresie 5M na edku mam 3 wielkie świece mimo że wpisane jest 600 dlatego też

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
mario80r pisze:
MaRCHeW pisze: 1. Odinstaluj Alior Tradera.
ponieważ zmiana pulpitu nic nie dała wykonuję wszystko wg wskazówek.

Program musi mieć jeszcze gdzieś pliki ponieważ po zainstalowaniu pamiętał login i hasło oraz wszystkie ustawienia ogólne jakie wprowadzałem w ustawieniach. na wykresie 5M na edku mam 3 wielkie świece mimo że wpisane jest 600 dlatego też
Pulpit, który mi przesłałeś na maila u mnie działa poprawnie. Także indicatory można minimalizować i maksymalizować bez problemu.
Najlepiej wykonaj wszystkie kroki jakie Ci opisałem wyżej, powinny one pomóc.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

mario80r
Stały bywalec
Stały bywalec

A więc tak wykonałem wszystko ale jak wcześniej wspomniałem nadal jakieś szopki hopki były no i to że był logi i hasło już wpisane. Wyrzuciłem dodatkowo cały katalog gdzie znajduje się folder myworkspace i zrestartowałem komputer. Zainstalowałem program- niestety nadal nie chce przyjąć aktualizacji - ten sam błąd co poprzednio. Wprowadziłem login i hasło i od początku musiałem skonfigurować całą platformę pod siebie(czyli chyba się tym razem wszystko odinstalowało) ale platforma dosłownie śmiga w porównaniu z poprzednią instalacją. Zobaczymy jak teraz będzie działać.
Tylko mnie zastanawia co z tą aktualizacją jest nie tak. Ściąga si prawidłowo i zaczyna instalować po czym podaje komunikat że niektóre składniki nie zostały zainstalowane.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Witam.
mario80r pisze: Tylko mnie zastanawia co z tą aktualizacją jest nie tak. Ściąga si prawidłowo i zaczyna instalować po czym podaje komunikat że niektóre składniki nie zostały zainstalowane.
Przyjrzę się temu i dam Ci znać.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

mario80r
Stały bywalec
Stały bywalec

witam
po wczorajszym przeinstalowaniu i dosłownie śmiganiu platformy DEMO dziś po odpaleniu zastałem taki wykres.

nic do tej pory nie próbowałem robić z tym i przez 5h dalej wykres kreśli się prawidłowo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Witam.
mario80r pisze:witam
po wczorajszym przeinstalowaniu i dosłownie śmiganiu platformy DEMO dziś po odpaleniu zastałem taki wykres.

nic do tej pory nie próbowałem robić z tym i przez 5h dalej wykres kreśli się prawidłowo.
Z tego co wiem to trwają prace nad wgraniem danych historycznych do Alior Tradera, także może być to tym spowodowane.
Spróbuj odświeżyć wykres.

Co do błędu podczas updejtowania platformy to przesłałem do PFSoft informacje na ten temat i już nad tym pracują. Dam Ci znać kiedy problem zostanie rozwiązany.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

kuchara23
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kuchara23 »

Witam,
kiedy na koncie realnym w Alior Trader można spodziewać się moduły Autotradingu!?

patrykovsky
Bywalec
Bywalec

co sie dzieje??

Nieprzeczytany post autor: patrykovsky »

Witam.

Mam problem ze wskaznikami, wczoraj po właczeniu platformy real, w oknie wskaznika "błąd skali, niepoprawne parametry" ???? Wszystkie okna wskazników z tym samym komunikatem. Na wykresach równiez zniknął wolumen, lub wystepuje cząstkowo. Dziwne. Co robic

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Witam.
kuchara23 pisze:Witam,
kiedy na koncie realnym w Alior Trader można spodziewać się moduły Autotradingu!?
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz kilka postów wcześniej.
patrykovsky pisze:Witam.

Mam problem ze wskaznikami, wczoraj po właczeniu platformy real, w oknie wskaznika "błąd skali, niepoprawne parametry" ???? Wszystkie okna wskazników z tym samym komunikatem. Na wykresach równiez zniknął wolumen, lub wystepuje cząstkowo. Dziwne. Co robic
Podeślij mi wksaźnik razem ze screenshotem błędu na maila: karol.marchewka@hoga.pl

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
kingjaxe
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kingjaxe »

Miałem longa na USD/JPY ze SL na 81.29.
Zamknęło mi go na 81.00 czyli 29 pipsów niżej !!! :(

ps. wiem, że była masakra na danych ale aż 29 pipsów poślizgu na tej parze?

ODPOWIEDZ