ProTrader - rośnie konkurencja dla MT4
ProTrader 2
Witam.
Dzisiaj otrzymałem informacje z PFSoft, że 1 sierpnia zostanie udostępniona publicznie druga wersja ProTadera (ProTrader2)
W poniedziałek mam otrzymać link do wersji testowej, także w następnym tygodniu postaram się napisać coś więcej nt. tej wersji i zamieścić screenshoty.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Dzisiaj otrzymałem informacje z PFSoft, że 1 sierpnia zostanie udostępniona publicznie druga wersja ProTadera (ProTrader2)

W poniedziałek mam otrzymać link do wersji testowej, także w następnym tygodniu postaram się napisać coś więcej nt. tej wersji i zamieścić screenshoty.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Karol mam wielką prośbę do Ciebie.
Jak będziesz testował 2 sprawdż czy uporali się już z tymi freezami datafeedu, dla mnie psychologicznie to jest dyskomfort.
Pozdrawiam.
Jak będziesz testował 2 sprawdż czy uporali się już z tymi freezami datafeedu, dla mnie psychologicznie to jest dyskomfort.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Witam.
Z najnowszych informacji: ProTrader może zostać podłączony do Bank of America Merrill Lynch Global Markets: http://protrader.net/news/protrader-mul ... al-markets
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Z najnowszych informacji: ProTrader może zostać podłączony do Bank of America Merrill Lynch Global Markets: http://protrader.net/news/protrader-mul ... al-markets
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Super...MaRCHeW pisze:ProTrader może zostać podłączony do Bank of America Merrill Lynch Global Markets
Cytuję// Zespół Merrill LynchPfSoft właśnie stała się zakończyła integrację spółki platformy ProTrader z jednym z największych dostawców usług rozliczeniowych i wykonania.
Bank of America Merrill Lynch Global Markets jest liderem w dziedzinie własności bezpośredni dostęp do rynku (DMA) rozwiązania handlowe, zapewniając dostęp do kapitału USA i możliwości wymiany, ECNs głównych, Nasdaq ® i innych dostawców płynności.Inne Banku dni of America Merrill Lynch ogłosił nowe up-to-day algorytm opcje na akcje, które świadczy kompleksowe i elastyczne narzędzie do obrotu najbardziej efektywne.
Połączenie z Bank of America Merrill Lynch Global Markets jest dobrym uzupełnieniem naszej rozszerzenie zakresu integracji dostawców płynności. Wybór naszych połączeń umożliwia handlowców do pracy na wielu rynkach jednocześnie i handlu bardziej efektywnie z platformy inteligentnych celu routingu i cen agregacji funkcjonalności.//
Karol czy jest szansa aby w to podpiąć Alior Bank ?.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
-
- Stały bywalec
Karol czy jest szansa aby w to podpiąć Alior Bank ?.
Witam,
Zastępując Karola odpowiem na Pańskie pytanie....
Bank of America Merrill Lynch jest już obecny na platformie Alior Trader , spora część transakcji naszych Klientów zawierana jest właśnie z tym bankiem.
Korzystamy z kwotowań BoAML dostarczanych za pośrednictwem naszego partnera technologicznego - firmę Integral.
Odnosząc się do samej treści wiadomości my również cieszymy się z rozwoju platformy ProTrader

Bogumił Nurkiewicz
Manager ds. Platform Transakcyjnych
Biuro Maklerskie Alior Banku
Manager ds. Platform Transakcyjnych
Biuro Maklerskie Alior Banku