właśnie interbank mi zczyścił konto na 0 prawie!
EA które tam grało zgłupiało bo podawali czas =0 (czyli EA myślało że jest 00:00 1 styczen 1970) Ciekawe jak zachowają się z reklamacją...
Po każdej tranzakcji EA pobiera iTime i wyświetla go przez
Print("(buy)",deal_time);
Jeśli current_time (pobierany cały czas) jest == deal_time to nie składa ordera!
Gram na świeczkach D1 i EA nie powinno skłądać więcej niż jednego ordera dziennie na pare. Testowałem to EA od pół roku, od 2 miechów na real i nie ma ono błędów (sam pisałem to wiem ). zresztą jak nie wierzysz zobacz logi:
Mam pytanie do grajacych na ibfx. Na ich forum wyczytalem, ze potrafia rozszerzac spread poza danym, jakis koles napisal, ze nawet do 9 pipsow na edku. Powiedzcie mi czy to prawda, czy moze konkurencja im mine podrzuca... Bede wdzieczny za odpowiedz.
Dzieki Tymek, najbardziej chodzilo mi o godziny 6-17 polskiego czasu. Bo to, ze w weekend podnosza spread to wcale mnie nie dziwi, rynki pozamykane to z kim maja handlowac
EDIT
A co do tych SL to fajna sprawa, ale chyba bardziej dla scalpow
Chcę założyć konto real u nich (aktualnie mam w NF) i przetestować.
Spytałem, to wystarczy przy rejestracji skan dowodu osobistego i prawa jazdy - oczywiście ważne muszą być te dokumenty.
Nie rozumiem jednak co to jest: A copy of a state issued picture ID? Rejestrowaliście się...co to jest?
Jeszcze jedno pytanie: jaki jest aktualny koszt wypłaty środków?
Pozdrawiam
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."
We received your application; however, we still need the following documentation to process your application:
1. W-8 Tax Certification (form attached)
2. A document in your name that shows proof of your physical address on your application (such as a utility bill, bank statement, vehicle registration etc.). We are unable accept a document that shows a P.O. Box.
Pisałeś o w-4 a ja mam odesłać jakieś w-8 ... TAX?
Może ktoś przetłumaczyć i poradzić? W NF takich problemów nie miałem.
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."
w-8 w rzeczy samej. nie mam pamięci do tych nazw formularzy. to dla ludzi spoza usa. a ten drugi papierek to cokolwiek z twoim adresem. może być rachunek np. za czynsz, media, wyciąg bankowy, itp. ja wysłałem papier z ratusza witający mnie pod moim nowym adresem jako nowego mieszkańca dzielni .