Interbank FX
- jasonbourne
- Pasjonat
Mam pytanie do demowcow na IBFX
Przy zakladaniu konta jest napisane Your demo account will expire after 20 days of inactivity.
Wystarczy sie logowac przynajmniej raz na 20 dni czy trzeba grac???
Przy zakladaniu konta jest napisane Your demo account will expire after 20 days of inactivity.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Dlatego używam demo NF. Co to za robota z 20 dniami? Testujesz strategie, masz bilans zysków i strat a po 20 dniach wszystko przepada bo pisze, że konto nieprawidłowe. Miałem tak wiecznie na MIG Investments.jasonbourne pisze:Mam pytanie do demowcow na IBFX
Ograniczenie czasowe na konto demo jest tak bzdurne, że nie pomyślałem nawet, że takie coś może być wprowadzone - tym bardziej dla klientów tego samego brokera którzy maja konto real u nich - stąd też mój post na forum dot. tego tematu.
PS. Szukaj na forum bo to "już było". Trzymaj się zasad forumowych. Po kij zadajesz pytanie i czekasz na odpowiedź skoro uzyskanie jej zajęłoby Ci szukając parę minut? Brrr nie znoszę absurdów.
Dokładnie tutaj było: http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... highlight=
Tym razem odpowiedziałem, mam dobry dzień. Ale...Ad PS
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."
...
You named me?!
Tydzień temu zdecydowałem się zalożyć rachunek, wypełniłem co trzeba - zero reakcji. Wysłałem maila - zero reakcji. Następny mail za potwierdzeniem - zero reakcji. Wczoraj jeszcze raz wszystko wypelniłem, wysłałem skany dokumentów oraz W-8, zero reakcji. Dzisiaj wysłałem maila na inny adres i to samo. Załamka.
Spotkał się ktoś z czymś podobnym?
Spotkał się ktoś z czymś podobnym?
Ja wysłałem to odpowiedzieli na drugi dzień.
Dostałem w odpowiedzi: Congratulations, your application has been approved and you may deposit funds.
Your Live Account number will be: i tu moj numer
pozniej:
Use your Live Account number and Password to access detailed funding options and instructions located at the following link
http://www.interbankfx.com/Accounts/Deposits.aspx
You may fund your account by one of the following three options:
1. Bank Wire
2. Checks
3. Credit Card (You must send a copy of the front and back of your credit card when funding by credit card to funding@interbankfx.com or by fax to 212-500-2728 in order for your transaction to be processed.)
No dobra. Loguje się, założylem IBFX Web Account bo z hasla do loginu ktory podali nie mozna bylo sie zalogowac.
Ok loguje się, wchodze do panelu i daje Bank Wire...
i wyskakuje:
PLEASE NOTICE
You do not have a Live Trading Account associated with your Web Account.
This is a required step for making a deposit. Once this step is complete, click on 'Make a Deposit' and all deposit options will be available to you.
To associate your Live Trading Account with your Web Account Click Here
No kurde, o co tam chodzi???
Skąd mam wziąść ich aktualne dane do przelewu skoro to wyskakuje.
Dostałem w odpowiedzi: Congratulations, your application has been approved and you may deposit funds.
Your Live Account number will be: i tu moj numer
pozniej:
Use your Live Account number and Password to access detailed funding options and instructions located at the following link
http://www.interbankfx.com/Accounts/Deposits.aspx
You may fund your account by one of the following three options:
1. Bank Wire
2. Checks
3. Credit Card (You must send a copy of the front and back of your credit card when funding by credit card to funding@interbankfx.com or by fax to 212-500-2728 in order for your transaction to be processed.)
No dobra. Loguje się, założylem IBFX Web Account bo z hasla do loginu ktory podali nie mozna bylo sie zalogowac.
Ok loguje się, wchodze do panelu i daje Bank Wire...
i wyskakuje:
PLEASE NOTICE
This is a required step for making a deposit. Once this step is complete, click on 'Make a Deposit' and all deposit options will be available to you.
...
You named me?!
...
You named me?!
chca zebys najpierw "skojarzyl" swoje konto ktore zalozyles u nich z Web Account, czyli podal im dane konta z ktorego bedzie przelew, zeby to zrobic musisz przejsc dalej, czyli nacisnac "Click Here"Above pisze:
PLEASE NOTICE
Ostatnio zmieniony 24 sie 2007, 07:58 przez spotforex, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam serdecznie
---------------------------
---------------------------
Wlasnie to jest tylko komunikat i klikam zeby przejsc dalej to jest....Add Trading Account. Cokolwiek bym nie zrobil to jest to: Add Trading Account.
A w panelu grzebałem i nigdzie nie ma formularza zeby wpisac konto a jak juz robie to Add Trading Account to cokolwiek bym nie zrobil w tym forumularzyku to wyskakuje albo ze cos z loginem itd.
Moze pomoc ktos kto mial z tym do czynienia? Nie moge dojsc do ladu z tym brokerem.
A w panelu grzebałem i nigdzie nie ma formularza zeby wpisac konto a jak juz robie to Add Trading Account to cokolwiek bym nie zrobil w tym forumularzyku to wyskakuje albo ze cos z loginem itd.
Moze pomoc ktos kto mial z tym do czynienia? Nie moge dojsc do ladu z tym brokerem.
...
You named me?!
...
You named me?!
Ja przez to przebrnąłem.
Najpierw założyłem IBFX Web Account podając nr rachunku, który (w końcu) otrzymałem i zmieniając hasło (wymaga 8 znaków). Potem dostałem mailem link do aktywacji konta web, dalej klikam na "depozyt" oraz przycisk "Bank Wire Depozyt" (tam na dole). No i pojawił mi się adres z potrzebnymi danymi.
A server mam MT4 Mini Account 2. Jest jakaś różnica z 1

Najpierw założyłem IBFX Web Account podając nr rachunku, który (w końcu) otrzymałem i zmieniając hasło (wymaga 8 znaków). Potem dostałem mailem link do aktywacji konta web, dalej klikam na "depozyt" oraz przycisk "Bank Wire Depozyt" (tam na dole). No i pojawił mi się adres z potrzebnymi danymi.
A server mam MT4 Mini Account 2. Jest jakaś różnica z 1

Depozyt zapłaciłem eKartą. Ok. Wypełniłem formularz no i pobrali 20$ przy tym.
Oczywiście musiałem przy tym wysyłać fotki swojej karty bez 4 ostatnich cyfr na niej.
Procedury bezpieczeństwa mają na wysokim poziomie.
Oczywiście musiałem przy tym wysyłać fotki swojej karty bez 4 ostatnich cyfr na niej.
Procedury bezpieczeństwa mają na wysokim poziomie.
...
You named me?!
...
You named me?!