majacek journal
Long na ergbp 0,9011, sl 0,9112, tp 0,8875. Powód zajęcia pozycji: pinbar na dziennym
Pomyłka: miało być short
Pomyłka: miało być short
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 lip 2011, 15:37 przez majacek, łącznie zmieniany 1 raz.
- inwestor86
- Pasjonat
Dzisiejsze wejścia:
GBPCHF - S 1,3567
USDCHF - S 0,8459
EURCHF - S 1,2237
Nie zdążyłem się załapać na S GBPUSD i dobrze.
Nie mam teraz czasu zamieszczać wykresów, powodem zajęcia pozycji były sygnały na dziennym - wygląda na to że chf wraca na swój kurs
Jednak zająłem pozycję na kablu - za wcześnie i bez sensu
GBPCHF - S 1,3567
USDCHF - S 0,8459
EURCHF - S 1,2237
Nie zdążyłem się załapać na S GBPUSD i dobrze.
Nie mam teraz czasu zamieszczać wykresów, powodem zajęcia pozycji były sygnały na dziennym - wygląda na to że chf wraca na swój kurs
Jednak zająłem pozycję na kablu - za wcześnie i bez sensu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 lip 2011, 22:06 przez majacek, łącznie zmieniany 1 raz.
dobre zagrania 
ale nie obawiałeś się tak na franka postawić na każdej parze jakby frank zawiódł to mogłoby być nie ciekawie.
Jak Twoim zdaniem nie lepiej wejść na 1 z tych par ale większym lotem? jeżeli chciałeś grać na ummocnienie franka?

ale nie obawiałeś się tak na franka postawić na każdej parze jakby frank zawiódł to mogłoby być nie ciekawie.
Jak Twoim zdaniem nie lepiej wejść na 1 z tych par ale większym lotem? jeżeli chciałeś grać na ummocnienie franka?
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Zajmowałem pozycje w pracy, dziś wyjątkowo wszyscy od rana zawracali mi głowę i nie miałem czasu się dobrze rozpatrzeć w tym wszystkim.czerwinek pisze:dobre zagrania
Rano trudno było ocenić która para da największy profit, chciałem jeszcze wejść w chfjpy ale jakoś nie mogłem się wstrzelić, a później już poleciał do góry. Działanie na większej ilości par daje ten plus, że jedna z nich może dać profit znacznie większy od pozostałych.