Musi działać, a czasem nie działa :(

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
rrozak
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rrozak »

To co piszesz brzmi bardzo racjonalnie. I świetnie tłumaczyłoby te rzadkie, losowe problemy.

Wartości OrdersTotal() loguję tak jak piszesz - przed i po pętli. Wspominałem wcześniej, że istniały sytuacje, kiedy wartość funkcji się zmniejszyła, mimo, że żadnych zleceń nie ubyło, ale szczerze mówiąc sam się zastanawiam, czy nie popełniłem jakiegoś przeoczenia przy przeglądaniu logów ;)

Jakby nie patrzeć, to bardziej prawdopodobne niż spisek brokera na moje nędzne parę groszy :)

Tymczasem pakuję się na wyprawę rowerową wzdłuż Dunaju, a że rzeka to długa, to nie wiem kiedy wrócę :) Systemy zostawiam włączone, to po powrocie powinien być odpowiedni materiał do analiz.

Pozdrawiam,
Robert

Awatar użytkownika
guile_81
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: guile_81 »

ja mam też problem związany z tematem - powinno a jednak nie!!!
Zainstalowałem na MT4 nowe szablony (dokładnie fontannę) no i co się stało...zniknęły mi linie pokazujące na wykresie wejście pozycji, ustawienie SL czy TP tego zlecenia, poprzednio przed reinstalacją na nowo MT4 widziałem na innej karcie te linie ale po nowej instalacji już nie ma na żadnym oknie tych poziomów, nie mam pojęcia co zrobić by je znowu zobaczyć, może są jakieś ustawienia o których nie wiem???...K.
Hardcorowy komputerowiec ...

ODPOWIEDZ