Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
- Rocendroll
- Stały bywalec
http://www.myfxbook.com/pl/strategies/all-strategies
tylko pamiętaj że te największe wyniki to demo
edit: sorki jakoś tak przeczytałem że chodzi ci o ranking strategii a nie inwestorów xD, jak znajdę to zaraz Ci wrzucę
edit2: http://www.myfxbook.com/pl/community/ex ... n/135537,1
myśle że to dopiero powstaje..
tylko pamiętaj że te największe wyniki to demo

edit: sorki jakoś tak przeczytałem że chodzi ci o ranking strategii a nie inwestorów xD, jak znajdę to zaraz Ci wrzucę
edit2: http://www.myfxbook.com/pl/community/ex ... n/135537,1
myśle że to dopiero powstaje..
W jaki sposób można za pomocą klawiatury przełączać okna wykresów różnych par walutowych?
Np. mam otwarte 5 okien i pojawia się na dole 5 zakładek, symbolizujących każde okno. Czy jest jakaś kombinacja klawiszy, która pozwala na przejście do kolejnego okna (klikanie jest nudne
) ?
Pozdrawiam,
Jacek
Np. mam otwarte 5 okien i pojawia się na dole 5 zakładek, symbolizujących każde okno. Czy jest jakaś kombinacja klawiszy, która pozwala na przejście do kolejnego okna (klikanie jest nudne

Pozdrawiam,
Jacek
"Na giełdzie grają twardzi ludzie, którzy chcą zabrać Ci pieniądze, a nie mają zamiaru głaskać Cię po główce" A. Elder
Ctrl+TAB. Cofasz Ctrl+TAB+Shift. Zmiana następuje wg kolejności ostatnio aktywnych wykresów.jacek89 pisze:W jaki sposób można za pomocą klawiatury przełączać okna wykresów różnych par walutowych?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Poczatki
Mam prośbę czy ktoś kto siedzi dłużej w temacie mógłby mi powiedzieć coś odnośnie moich transakcji z 3 dni. Tutaj moje transakcje:

Co robię źle ewentualnie a co dobrze ? Co ewentualnie musze odliczyć od zysku i czy ten zyskktóry jest pokazany to naprawde zysk. Konto oczywiscie demo ponieważ dopiero się ucze, Z góry dzięki[/url]

Co robię źle ewentualnie a co dobrze ? Co ewentualnie musze odliczyć od zysku i czy ten zyskktóry jest pokazany to naprawde zysk. Konto oczywiscie demo ponieważ dopiero się ucze, Z góry dzięki[/url]
Działa. Dziękuję za pomoc. Teraz handel będzie wygodniejszyraposo pisze:Ctrl+TAB. Cofasz Ctrl+TAB+Shift. Zmiana następuje wg kolejności ostatnio aktywnych wykresów.

Pozdrawiam,
Jacek
"Na giełdzie grają twardzi ludzie, którzy chcą zabrać Ci pieniądze, a nie mają zamiaru głaskać Cię po główce" A. Elder
sienionh
Nie masz SL i prawdopodobnie dobór wolumenu jest dowolny. Poza tym nic tylko sie cieszyć
. Nie wnikam w momenty wejść itp, to już indywidualna sprawa.
Nie masz SL i prawdopodobnie dobór wolumenu jest dowolny. Poza tym nic tylko sie cieszyć

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu