Bo na demie masz inną walutę depozytową konta?Rocendroll pisze:teraz mam pytanie, pewnie głupie ale cóż - mianowicie, czemu ja mam w jednym a drugim inny zysk?

Bo na demie masz inną walutę depozytową konta?Rocendroll pisze:teraz mam pytanie, pewnie głupie ale cóż - mianowicie, czemu ja mam w jednym a drugim inny zysk?
Różnymi rzeczami się różnią...freshman89 pisze:a te rozne wskazniki do pivotow miedzy soba sie czyms roznia ?
Nie wie dokładnie co stosujesz ale na podstawie wysłanych przez nie komunikatów wie co robią i że coś takiego stosujesz (EA).polaczeq pisze:Czy broker (mt4) dostaje jakies info o moich zainstalowanych wskaznikach / uzywanych EA?
Najpierw dowiedz się po co się używa, używało pivotów.. gdzie na jakich gieldach .. z czego wynikaja.. jak sie to ma do dnia dzisiejszego itd..freshman89 pisze:a te rozne wskazniki do pivotow miedzy soba sie czyms roznia ?
W bossie miałem tak, że zlecenie oczekujące miało ustawionego od razu SLa. Po luce, która przeskoczyła obydwa poziomy, pozycja się otworzyła i od razu zamknęła, straciłem więc tylko spread. cena wykonania była oczywiście poniżej SLa.drapichrust pisze:u brokera MM nie przejdzie, opóźni Ci zlecenie ze wejdziesz po niekorzystnej cenie, albo wogóle zrobi się luka która przeskoczy Twoje zlecenie wraz z TP, nie wiem czy wtedy otwiera zlecenie