Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Rocendroll pisze:teraz mam pytanie, pewnie głupie ale cóż - mianowicie, czemu ja mam w jednym a drugim inny zysk?
Bo na demie masz inną walutę depozytową konta? ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Rocendroll
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rocendroll »

Dzięki raposo, wiedziałem że to będzie jakiś dziki problem :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freshman89 »

raposo pisze:Musisz sobie ściągnąć wskaźnik do pivotów - jest tego cała masa w sieci. Do wyboru, do koloru.
a te rozne wskazniki do pivotow miedzy soba sie czyms roznia ?

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

Czy broker (mt4) dostaje jakies info o moich zainstalowanych wskaznikach / uzywanych EA?

spred
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: spred »

jak dodac wlasne wskazniki do platformy go4x?
skopiowalem znalezione w internecie wskazniki do odpowiedniego katalogu tam gdzie byly standardowe wskazniki, zamknalem platforme i uruchomilem ponownie. Wskazniki ktore dodalem widze ze sa w nawigatorze w grupie wlasnych wskaznikow jednak gdy chce je dodac to nic sie nie dzieje, nie nanosza sie na wykres. sa to wskazniki custom candle, TRO dynamic fibs, TRO muli meter. co robie nie tak? dzieki za wszelkie sugestie

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

freshman89 pisze:a te rozne wskazniki do pivotow miedzy soba sie czyms roznia ?
Różnymi rzeczami się różnią... ;)
Sprawdź sobie.
polaczeq pisze:Czy broker (mt4) dostaje jakies info o moich zainstalowanych wskaznikach / uzywanych EA?
Nie wie dokładnie co stosujesz ale na podstawie wysłanych przez nie komunikatów wie co robią i że coś takiego stosujesz (EA).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

freshman89 pisze:a te rozne wskazniki do pivotow miedzy soba sie czyms roznia ?
Najpierw dowiedz się po co się używa, używało pivotów.. gdzie na jakich gieldach .. z czego wynikaja.. jak sie to ma do dnia dzisiejszego itd.. :wink:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

VigoWr
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: VigoWr »

Może troche głupie pytanie, czy w okresie dużysz wahań, np po ogłoszeniu danych gdy kurs szaleje w jedną i drugą. Gdybym miał ustawione zlecenie oczekujące np zakupu i od razu z ustawionym TP. czy podczas takiego skoku kursu w kierunku jaki mam ustawiony to zrealizuje się i zakup i TP ? oczywiście zakładamy że skok jest powyżej TP. czy tez istnieje możliwośc że zkup sie zeralizuje a TP nie zamknie?

Awatar użytkownika
drapichrust
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: drapichrust »

u brokera MM nie przejdzie, opóźni Ci zlecenie ze wejdziesz po niekorzystnej cenie, albo wogóle zrobi się luka która przeskoczy Twoje zlecenie wraz z TP, nie wiem czy wtedy otwiera zlecenie
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona."
- Albert Einstein

Awatar użytkownika
13Spekulant
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 13Spekulant »

drapichrust pisze:u brokera MM nie przejdzie, opóźni Ci zlecenie ze wejdziesz po niekorzystnej cenie, albo wogóle zrobi się luka która przeskoczy Twoje zlecenie wraz z TP, nie wiem czy wtedy otwiera zlecenie
W bossie miałem tak, że zlecenie oczekujące miało ustawionego od razu SLa. Po luce, która przeskoczyła obydwa poziomy, pozycja się otworzyła i od razu zamknęła, straciłem więc tylko spread. cena wykonania była oczywiście poniżej SLa.

ODPOWIEDZ