zazwyczaj wraca aby przetestować ten poziom (a to dobre miejsce do zajęcia pozycji)
No wlasnie, ale nie zawsze tak się dzieje. Co wtedy? Utrata 100 lub więcej pipsów? Bo tak się zazwyczaj dzieje przy szybkich ruchach. Nieraz cena wybija i to na dobre, robi potem korektę 30% i znów UP.TeXs pisze:zobacz co robi cena po przebiciu szczytu![]()
zazwyczaj wraca aby przetestować ten poziom (a to dobre miejsce do zajęcia pozycji)
no problemquapi pisze:dzięki za namiar na programik do screenów
dziennik traktuję jako swój dziennik jeszcze raz powtarzam; nie chcę i nie mogę brać odpowiedzialności za naukę jaką ktoś z tego weźmie; robię to po to, żeby bardziej doświadczeni czasem mi coś wypomnieli; lepsze to niż prowadzenie takiego dziennika offline i potem uczenie się na własnych błędachquapi pisze:kawał świetnej roboty
No więc targety dla tej parki zaznaczone są cenami w poniższym załączniku.polbanda pisze:TP na razie nie ustawione. Ustawię wieczorem, gdyż muszę wyjść z domu.
No to byyyyyczoTekron pisze: no to byczki górą
O kolego. Co do zarządzania pozycją to są setki szkół. Każdy ma inną metodę robienia tego o co prosisz. Nie czuję się uprawniony do szkolenia kogokolwiek.Q600 pisze:Mam za to inne pytanie - desperacko potrzebuje mozliwosci nauki zarzadzania swoja pozycja. Fakt, na razie gram maks 0,02L + 0,01 w przypadkach jak dzisiaj, ale gdy sumarycznie bede mial np na pozycji 0,1L - chce riobic czesciowe TP, albo ustawaic trailing stopy albo jump stopy... Na temat kontroli moja wiedza jest zerowa.