VEGAS
- siersciuch
- Pasjonat
niechce psuć nikomu na dzieji, ale ten system vegas H1 niezarabia za bardzo, jakby ktos cchiał moge EA dać tego sysa, próbowałem modyfikacji róznych, ale dalej kicha, jak zwykle przy takich systemach konsolidacja wycina konto, ale jak sie trafi na dobry miesiac to idzie dobrze, tylko nikt nie przewidzi, ze ten miesiac ma być własnie syty
sorki za pisownie ale mam ciemno w pokoju:D

jeżeli będziesz uparty, prawdopodobnie częściej odniesiesz sukces, niż doznasz porażki.
fxlamer
Wyszło idealnie wszystko tak jak mi wytlumaczyles:)Dziex.Jeszcze jedna kwestia jesli ci mozna poprzeszkadzac.Wrzuciłem FF Tunel i jedyna roznica jaka widze miedzy twoim a moim wykresem to to ze linia ktora wskazuje kierunek ceny nie jest w kolorze.Czy musze uzyc tu MA in color bo z tego co wiem jest to linia SMA8.Jesli jest do tego jakis wskaznik to prosze o podpowiedz.A drugie moje pytanko czy nadal stosujesz ten system Vegas?Po przeczytaniu twojego ebooka zaczalem sie zastanawiac czy warto stosowac wskazniki czy bardziej polegac np na prosych analizach jakie opisales.
Pozdrawiam
adrian2-6
Wyszło idealnie wszystko tak jak mi wytlumaczyles:)Dziex.Jeszcze jedna kwestia jesli ci mozna poprzeszkadzac.Wrzuciłem FF Tunel i jedyna roznica jaka widze miedzy twoim a moim wykresem to to ze linia ktora wskazuje kierunek ceny nie jest w kolorze.Czy musze uzyc tu MA in color bo z tego co wiem jest to linia SMA8.Jesli jest do tego jakis wskaznik to prosze o podpowiedz.A drugie moje pytanko czy nadal stosujesz ten system Vegas?Po przeczytaniu twojego ebooka zaczalem sie zastanawiac czy warto stosowac wskazniki czy bardziej polegac np na prosych analizach jakie opisales.
Pozdrawiam
adrian2-6
siersciuch pisze:niechce psuć nikomu na dzieji, ale ten system vegas H1 niezarabia za bardzo, jakby ktos cchiał moge EA dać tego sysa, próbowałem modyfikacji róznych, ale dalej kicha, jak zwykle przy takich systemach konsolidacja wycina konto, ale jak sie trafi na dobry miesiac to idzie dobrze, tylko nikt nie przewidzi, ze ten miesiac ma być własnie sytysorki za pisownie ale mam ciemno w pokoju:D
...święta prawda vegas H1 zarabia słabo , kiedyś próbowałem H4 wrzucić na H1 i było zupełnie dobrze
Uśmiechajmy się, jutro możemy nie mieć zębów
GaduGadu 906295

Witam,
Vegas ciekawie prezentuje się w połączeniu ze wskaznikami Zup i Korharmonic
Ponirzej 3 przykłady
Dodano po 7 minutach:
ten 2 plik w tym drugim pliku sa złe ustawienia
Dodano po 18 sekundach:
eur usd 2
Vegas ciekawie prezentuje się w połączeniu ze wskaznikami Zup i Korharmonic
Ponirzej 3 przykłady
Dodano po 7 minutach:
ten 2 plik w tym drugim pliku sa złe ustawienia
Dodano po 18 sekundach:
eur usd 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nic tak człowieka nie motywuje do nauki, jak bycie bankrutem.
- siersciuch
- Pasjonat
też grałem vegas H4 trzy miehy, ale recznie, wiec mogłem źle interpretować sygnały, tez nei dał zarobić, nie przekleślam H4 ale to nie dla mie poprostuadrian2-6 pisze:Wiec jesli nie Vegas H1 i H4 to jakiego skuteczniejszego systemu uzywacie?Vegas 4h z tego co czytalem tu na forum cieszy sie niezla skutecznoscia.
pozdrawiam serdecznie

jeżeli będziesz uparty, prawdopodobnie częściej odniesiesz sukces, niż doznasz porażki.
- siersciuch
- Pasjonat
teraz gram na cenie bez wskaźników, idzie średnio, ale chociaż widze, co sie dzieje na bieżąco, nie patrząc na wskaźniki które działają z opóźnieniemadrian2-6 pisze:siersciuch
a czego teraz uzywasz jakiego systemu?pozdro