Tańczący z pipsami
EU śmiga bardzo ładnie, podręcznikowo wręcz, 59 pkt i Sl na BE. GU niestety jakieś przytrzymane ale mam nadzieje że wylampi : ) . Liczę na przecięcie kanału spadkowego na EU (górna banda) zerkając na świece i potencjalny kanał GU.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dziś dwa konta po 2tysiaczki zarobku. Jeden koło 70pkt EU w grze 1lot drugie to koło 40pkt EU w grze 2lot. Jedno konto jest na podglądzie, drugie traktuje jako ratunkowe, w sensie gdyby mi depo zszedł zbyt nisko to dorzucam z tamtego na którym gram bezpieczniej.
Chwilowo zamykam pozycje bo wręcz się prosi o korekte i ładne resistance się kroją. Chciwość zabija więc sobie poczekam. Udanego dnia.
Chwilowo zamykam pozycje bo wręcz się prosi o korekte i ładne resistance się kroją. Chciwość zabija więc sobie poczekam. Udanego dnia.
na m1 trojkat zwyzkujacy sie formuje; powodzenia w oczekiwaniu na wybicie
ja zamknalem pozycje w tym czasie co Ty, to sie prosi o korekte, ale jak wybije to moze ladnie podciagna.
ja swoje 156 pipsow (lacznie 9 lotow) na edku wytargalem wiec mowie pas...
apropos tych dwu kont to nie tkwisz przez to ciagle na zero? to co ugrasz bezpiecznie wrzucassz na konto hazardowe i znow ciulasz bezpiecznie i hazard czy wyciagasz plusik z obydwu
ja zamknalem pozycje w tym czasie co Ty, to sie prosi o korekte, ale jak wybije to moze ladnie podciagna.
ja swoje 156 pipsow (lacznie 9 lotow) na edku wytargalem wiec mowie pas...
apropos tych dwu kont to nie tkwisz przez to ciagle na zero? to co ugrasz bezpiecznie wrzucassz na konto hazardowe i znow ciulasz bezpiecznie i hazard czy wyciagasz plusik z obydwu
Środki chwilowo na drugim koncie ze względu na to, ze to na podglądzie ma levar 1:200 a potrzebuje większy na chwilę obecną. Jestem w buy na EU, niedługo środki wrócą tam gdzie jest podgląd.
Kusi mnie long na GU bo cena jest niżej i wybicie ładniejsze by było .
Kusi mnie long na GU bo cena jest niżej i wybicie ładniejsze by było .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.