FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Gordon Geco
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gordon Geco »

OK.

jb
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: jb »

Witam,

Czy forumowicze znają może jakieś plany brokera jeśli chodzi o mobilna aplikacje na Andriod OS? Czy może ktoś z Was ma Andrioda i jest np. stanie się zalogować do WebTradera?

Z góry dzięki za info,

JB

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

jb pisze:Czy forumowicze znają może jakieś plany brokera jeśli chodzi o mobilna aplikacje na Andriod OS?
Z tego co wiem prace trwają... W sumie to tylko na ten system operacyjny brakuje im już tylko platformy ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

n4
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: n4 »

raposo pisze:
mgras pisze:Mam pytanko: Kiedy będzie dostępna platforma na system android? Widzę że na iphona już jest a o androidzie ani widu ani słychu.
Na ten moment trwają prace nad wprowadzeniem platformy BlackBerry Trader, która może jeszcze w tym miesiącu się pojawi. Myślę jednak, że stworzenie aplikacji na Androida to tylko kwestia czasu, słyszałem nawet, że samo MetaQuotes nad czymś już pracuje ale szczegółów brak.
Niedługo minie rok od kiedy trwają prace nad wersją dla Androida , jakieś przybliżone terminy ?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

n4 pisze:jakieś przybliżone terminy ?
Niestety nie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

kris77
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kris77 »

Chciałem prosić o adresy serwerów demo na FxPro. Mam MT4 od innego brokera i przestało działać i nie chciałbym przeinstalowywać MT4.

Kriss

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

kris77 pisze:Chciałem prosić o adresy serwerów demo na FxPro. Mam MT4 od innego brokera i przestało działać i nie chciałbym przeinstalowywać MT4.
A miałeś serwer Real-1, -2 czy -3? Jutro z rana postaram się załatwić, bo teraz nie mam tego pod ręką...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

kris77
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kris77 »

raposo pisze: A miałeś serwer Real-1, -2 czy -3? Jutro z rana postaram się załatwić, bo teraz nie mam tego pod ręką...
Nie pamiętam jaki to serwer. Działające konto demo fxpro mam na kompie w pracy i dopiero rano mogę sprawdzić. W domu mam "bezterminowe" konto XTB, które właśnie napisało "rachunek wyłączono".
Dziękuję za chęć pomocy

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

To napisz mi na PW na jaki nr zaczyna się konto ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

mat089
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mat089 »

Witam :) moje pytanie dotyczy doświadczeń osób handlujących na koncie MM w Fx Pro tuż po otwarciu (23:00 w niedzielę czasu PL).. Oczywiście wiadomo, że co tydzień to inna płynność.. ale czy ktoś, kto handlował mniej więcej w tym czasie 5-10 lotami miał jakieś problemy z realizacją zleceń na AUD/USD? :) Jeśli ktoś mógłby podzielić się ze mną tą informacją byłbym bardzo wdzięczny :)

ODPOWIEDZ