FxPro (ECN) - wątek II
Z tego co wiem prace trwają... W sumie to tylko na ten system operacyjny brakuje im już tylko platformyjb pisze:Czy forumowicze znają może jakieś plany brokera jeśli chodzi o mobilna aplikacje na Andriod OS?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Niedługo minie rok od kiedy trwają prace nad wersją dla Androida , jakieś przybliżone terminy ?raposo pisze:Na ten moment trwają prace nad wprowadzeniem platformy BlackBerry Trader, która może jeszcze w tym miesiącu się pojawi. Myślę jednak, że stworzenie aplikacji na Androida to tylko kwestia czasu, słyszałem nawet, że samo MetaQuotes nad czymś już pracuje ale szczegółów brak.mgras pisze:Mam pytanko: Kiedy będzie dostępna platforma na system android? Widzę że na iphona już jest a o androidzie ani widu ani słychu.
Niestety nie.n4 pisze:jakieś przybliżone terminy ?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
A miałeś serwer Real-1, -2 czy -3? Jutro z rana postaram się załatwić, bo teraz nie mam tego pod ręką...kris77 pisze:Chciałem prosić o adresy serwerów demo na FxPro. Mam MT4 od innego brokera i przestało działać i nie chciałbym przeinstalowywać MT4.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Nie pamiętam jaki to serwer. Działające konto demo fxpro mam na kompie w pracy i dopiero rano mogę sprawdzić. W domu mam "bezterminowe" konto XTB, które właśnie napisało "rachunek wyłączono".raposo pisze: A miałeś serwer Real-1, -2 czy -3? Jutro z rana postaram się załatwić, bo teraz nie mam tego pod ręką...
Dziękuję za chęć pomocy
To napisz mi na PW na jaki nr zaczyna się konto
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam
moje pytanie dotyczy doświadczeń osób handlujących na koncie MM w Fx Pro tuż po otwarciu (23:00 w niedzielę czasu PL).. Oczywiście wiadomo, że co tydzień to inna płynność.. ale czy ktoś, kto handlował mniej więcej w tym czasie 5-10 lotami miał jakieś problemy z realizacją zleceń na AUD/USD?
Jeśli ktoś mógłby podzielić się ze mną tą informacją byłbym bardzo wdzięczny