Never Lose Again by DRAGON33
Cos cicho zrobilo sie w tym watku wiec wrzuce screeny z moich pierwszych wejsc wg tego systemu, jednoczesnie proszac o ocene ich prawidlowosci.
Obydwa shorty zamknalem za szybko koszac po ok 10 pipow a mozna bylo trzymac nawet 3 H i ugrac znacznie wiecej
Obydwa shorty zamknalem za szybko koszac po ok 10 pipow a mozna bylo trzymac nawet 3 H i ugrac znacznie wiecej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ładne wejścia. Ostatnio nie miałem czasu, a wczoraj utrafiłem tylko jeden setup z 7 i żeby było śmiesznie - jedyny stratny
Ale skuteczność jak widać spora. Myślę, że pozwolę sobie na odstąpienie od grania na pełnych godzinach, a pod uwagę będę brał takie setupy jak na pierwszym screenie kolegi fievral'a - będę tylko czekał na zamknięcie swiecy na czerwono.
Od poniedziałku prawdopodobnie zakładam journal, w którym będę zamieszczał wejścia z NLA.
Napiszę o tym na wątku, pozdrawiam
PS.
Ja do wyznaczania TP biore auto-fibsy i s/r, natomiast zauważyłem, że na przestrzenii ostatnich kilku dni około 90% setupów było na tyle precyzyjnych, że sl był zawsze w okolicach 10 pips, a TP 20-30.

Od poniedziałku prawdopodobnie zakładam journal, w którym będę zamieszczał wejścia z NLA.
Napiszę o tym na wątku, pozdrawiam
PS.
Ja do wyznaczania TP biore auto-fibsy i s/r, natomiast zauważyłem, że na przestrzenii ostatnich kilku dni około 90% setupów było na tyle precyzyjnych, że sl był zawsze w okolicach 10 pips, a TP 20-30.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX
W jaki sposób korzystać z linii short- górnej i long- dolnej?
Reguły wejścia.
1.Zgodność H1, D1
2. wykres pod/nad kanałem
3. linia short/ long (?)
4. kropki (?)
...
co jeszcze? dobrze kombinuję
Pozdrawiam
Reguły wejścia.
1.Zgodność H1, D1
2. wykres pod/nad kanałem
3. linia short/ long (?)
4. kropki (?)
...
co jeszcze? dobrze kombinuję

Pozdrawiam
"Na giełdzie grają twardzi ludzie, którzy chcą zabrać Ci pieniądze, a nie mają zamiaru głaskać Cię po główce" A. Elder
sciagnalem z pierwszej strony wskazniki do tego systemu, wrzucilem je do katalogu indicators, uruchomilem platforme i wrzucone wskazniki pojawiaja sie na liscie moich wskaznikow ale nie daja sie uruchomic. co robie nie tak?
zauwazylem ze w katalogu indicators wszystkie wskazniki ktore dzialaja skladaja sie jakby z dwoch plikow: jeden o rozszerzeniu ex4 oraz drugi mq4.
wskazniki te co sciagnalem z pierwszej strony to sa tylko pliki mq4 - czy cos tam brakuje w tej paczce?
co robie nie tak? w internecie na spryciarze.pl jest filmik i pokazane jest ze wystarczy wrzucic wskazniki do katalogu indicators...
zauwazylem ze w katalogu indicators wszystkie wskazniki ktore dzialaja skladaja sie jakby z dwoch plikow: jeden o rozszerzeniu ex4 oraz drugi mq4.
wskazniki te co sciagnalem z pierwszej strony to sa tylko pliki mq4 - czy cos tam brakuje w tej paczce?
co robie nie tak? w internecie na spryciarze.pl jest filmik i pokazane jest ze wystarczy wrzucic wskazniki do katalogu indicators...
probowalem tez tak - wyskakuje blad "nie mozna uruchomic kompilatora". nie wiem czemu. mam windowsa 7.Q600 pisze:musisz kazdy z mq4 zkompilowac na ex4
wystarczy ze zrobisz 2klik na danym mq4 i otworzy ci se edytor mql
robisz "kompiluj" i włala
czy ostatecznie ktos moglby wrzucic wskazniki juz skompilowane?
ominalem problem - skompilowalem wskazniki na innym komputerze i dzialaja. wina lezy po stronie mojego komputera, dzieki za pomoc, przynajmniej wiedzialem gdzie szukac problemu