BOSSAFX
Myślę że większość z nas nie oczekuje konkursów, super konkursów,bonusów itp.no tak a ponoc to spready wykanczaja wszystkich i powoduja straty Smile
Oczekujemy zwykłej normalności,,uczciwe spredy rynkowe nas nie wykończą.......

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Dobra, dobra.
Niech to wprowadzą i niech egzekucja działa tak samo jak teraz na tym instrumencie to od razu zlecą się spekulanci z niemałą kasą, żeby pospekulować na warunkach lepszych niż normalne spready rynkowe.
Na razie to tylko zapowiedzi, bo jak to wprowadzą i nie zmiękną przy wyższych zleceniach w szybkich skalpach na chwilowej zmienności rynku to bądź co bądź znajdzie się sporo osób, które będzie czekało na tą promocję z większym kapitałem na rachunku, w tym ja.
Ja obstawiam, że dwa razy może uda się to przeprowadzić (spread zerowy), ale potem to broker zobaczy, że kasa gdzieś wędruje i musi obsługiwać miotaczy 30 lotowych na lepszych warunkach niż rynkowe.
Niech to wprowadzą i niech egzekucja działa tak samo jak teraz na tym instrumencie to od razu zlecą się spekulanci z niemałą kasą, żeby pospekulować na warunkach lepszych niż normalne spready rynkowe.
Na razie to tylko zapowiedzi, bo jak to wprowadzą i nie zmiękną przy wyższych zleceniach w szybkich skalpach na chwilowej zmienności rynku to bądź co bądź znajdzie się sporo osób, które będzie czekało na tą promocję z większym kapitałem na rachunku, w tym ja.
Ja obstawiam, że dwa razy może uda się to przeprowadzić (spread zerowy), ale potem to broker zobaczy, że kasa gdzieś wędruje i musi obsługiwać miotaczy 30 lotowych na lepszych warunkach niż rynkowe.
To nie spready tylko sami inwestorzy się wykańczają...locdog pisze:no tak a ponoc to spready wykanczaja wszystkich i powoduja straty

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dokładnie.100% racji.raposo pisze:To nie spready tylko sami inwestorzy się wykańczają... Wink
Myślę że to pomału się zmieni......
Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
locdog pisze:(...)
Apropos promocji, zobaczymy jak to bedzie dzialac w praktyce, bo dzis zrobili dzien bez spreadu na EUR/USD. Ktos juz zawieral jakies transakcje? Jakies opinie?
Nie wiem, czy wszyscy dokładnie doczytali zasady tej promocji.
Żeby dostać obniżony spread trzeba NAJPIERW nagonić co najmniej jednego klienta, który otworzy nowy rachunek i wpłaci wstępny depozyt 5000PLN. Dopiero wtedy klient polecający zostanie wpisany jako uczestnik promocji i maksymalnie przez 4 tygodnie będzie mógł się załapać na obniżenie spreadu.
Przyznam, że jako żywo przypomina mi to telewizyjne zabawy z cyklu "traf na otwartą linię", które w regulaminach drobnym druczkiem mają zapisane, że ostatecznie wygrywa uczestnik, który wysłał największą liczbę SMS-ów.
Jeśli coś źle rozumiem w zasadach tej promocji, to bardzo proszę mnie poprawić ;-)
kris007 pisze:oj tam większe poślizgi na sl-ach zrobią i wyjdą na swoje, chyba nie wątpisz że nie przemyśleli tego i że zadziałają na swoją szkodę.
No i promocja się zaczęła

W załączeniu zrzut z dzisiejszego dnia z wykresu 1 minutowego z Bossy na najbardziej płynnym instrumencie jakim jest EURUSD (zresztą wytypowany na dzisiaj jako instrument promocyjny

Dla porównania Alior gdzie działa ECN. Rożnica na drugiej świecy wynosi ca 10 pipsów !!!. Tak dzialają promocje u MM ... ale żeby poważny bank nie miał dostępu do lepszych notowań

Dziekujemy za promocję !!!
Tak trzymać !!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.