FxPro (ECN) - wątek II
Wyłącz wirusy i firewalle na chwile, a potem sprawdź czy działa. Jeśli nie to pozostaje kontakt z administratorem. Możesz też zresetować router i na wszelki wypadek przeinstalować samą platformę...rycho2000 pisze:Dzięki, ale jak sprawdzić co blokuje?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Próbuję się zalogować do Fx pro direct i kicha . Wyświetla się tylko
PAGE NOT FOUND (ERROR 404).
Może poczekać ?.
Dodano po 33 minutach:
Dodano po 10 godzinach 25 minutach:
Mam pytanie, czy po przesłaniu skanów nowej karty kredytowej otrzymam jakieś potwierdzenie o weryfikacji na email z FxPro ?.
Może poczekać ?.
Dodano po 33 minutach:
Ok już działapawb pisze:Próbuję się zalogować do Fx pro direct i kicha . Wyświetla się tylko
Może poczekać ?.
Dodano po 10 godzinach 25 minutach:
Mam pytanie, czy po przesłaniu skanów nowej karty kredytowej otrzymam jakieś potwierdzenie o weryfikacji na email z FxPro ?.
- forexpolska
- Pasjonat
Najprościej założyć nowy rachunek w panelu klienta Direct.FxPro
Open MT4 Account.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Mam do graczy real poważne pytanie.
(Zmieniam w końcu brokera.)
Jak szybko realizowane są zlecenia?
Gram skalpem,przeważnie po 8 lotów na eur/usd.Zależy mi na niezawodności i szybkości.
Jak to teraz działa?
Czy jest zamuła,zerwania połączeń itp.
Czy Metatredera można używać,czy tylko ten nowy?
Jeśli meta treder chodzi to zlecenia przeciwstawne mogą byc otwierane?
Będę wdzięczny za wasze odpowiedzi.
Pozdro
(Zmieniam w końcu brokera.)
Jak szybko realizowane są zlecenia?
Gram skalpem,przeważnie po 8 lotów na eur/usd.Zależy mi na niezawodności i szybkości.
Jak to teraz działa?
Czy jest zamuła,zerwania połączeń itp.
Czy Metatredera można używać,czy tylko ten nowy?
Jeśli meta treder chodzi to zlecenia przeciwstawne mogą byc otwierane?
Będę wdzięczny za wasze odpowiedzi.
Pozdro
Natychmiastowo.redik pisze:Jak szybko realizowane są zlecenia?
FxPro nie ma ustalonych opóźnień lub DD dla wysokości zleceń, zarónow MT4 jak i ECN.redik pisze:Gram skalpem,przeważnie po 8 lotów na eur/usd.Zależy mi na niezawodności i szybkości.
Zerwań połączeń i badticków ostatnio prawie wcale nie ma, z resztą widać to po braku wpisów na ten temat w tym wątkuredik pisze:Czy jest zamuła,zerwania połączeń itp.

Masz do wyboru rachunki MT4 i ECN z xTraderem. Tylko w tym drugim wypadku nie ma Hedge'u.redik pisze:Czy Metatredera można używać,czy tylko ten nowy?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
Ale nikt nie mówił, że handel na xTraderze na poziomie ECN jest niemożliweGordon Geco pisze:Rapso..Więc niemożliwe stało się możliwe można handlować na płynności ecn przez xtr?

No może nie pełnej głębokości w skali całego Forexu ale w obrębie płynności do której dostęp oferuje broker - tak. Po prostu widzisz wolumen zleceń dla danego kursu rynkowego na platformie.Gordon Geco pisze:Na ich stronie wyczytałem że ,notowania poziomu II dają dostęp do pełnej głębokości rynku.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu