spytaj swojego szefa z XTBrobertooooo pisze:Czy ktoś ma pomysł jak w Alior Traderze można znaleźć poziomy fibo ?? jakiś wskaźnik czy trzeba samemu ?
AliorTrader - ECN.
-
patrykovsky
- Bywalec

Platforma DEMO vs REAL
Czy ktoś może logicznie uzasadnić dlaczego platforma Demo aliortradera nigdy nie będzie mogła mieć tej samej funkcjonalności co na realu. Rozumiem, że są chwilowe problemy z realem i demo to nie priorytet ale stwierdzenia NIGDY (a takie info otrzymałem z Aliora) nie bardzo kminię. Przecież u jakiegokolwiek broka MT4 - wszystko działa identycznie niezależnie od tego czy to demo czy real (oczywiście poza kwotowaniami - to nie wchodzi w zakres pytania).
-
patrykovsky
- Bywalec

Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Pokaż screena z zaznaczeniem co Ci się rusza, będzie łatwiej.patrykovsky pisze:Moze inaczej. Otwieram z wykresu okno modyfikacji pozycji i widze jak dystans TP i SL zmieniają sie same tzn są ruchome. Nie wiem czy to ja cos zle robie, czy czegos nie rozumiem. Wg mnie nie powinny sie ruszac.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
-
patrykovsky
- Bywalec

- BM Alior Bank
- Pasjonat

Obecnie na platformie AT swieczki 4H rysowane są o godzinach 1,5,9,13,17.... Wynika to z tego, że platforma nie dostosowuje się do zmian czasu z zimowego na letni i odwrotnie.
Taki problem już został zgłoszony do dostawcy oprogramowania i ma to zostać poprawione tak, aby świeczki zawsze były rysowane o godzinach 4, 8, 12 ....
Pozdrawiam,
Dariusz Wiśniewski
Taki problem już został zgłoszony do dostawcy oprogramowania i ma to zostać poprawione tak, aby świeczki zawsze były rysowane o godzinach 4, 8, 12 ....
Pozdrawiam,
Dariusz Wiśniewski