7LS part 2
Co za g.....
Osoba NAJBARDZIEJ wartościowa na tym forum, jak zwykle zbanowana. Zero tolerancji... Może ja też dostanę ban za wyrażenie mojej opinii...
Trochę to dziwne. Jestem osobą absolutnie stojącą z boku, ale nie podoba mi się to. Co za burdel.!!! Posty znikają. Powiem szczerze - szkoda mi. W dzienniku można raczej pisać co się myśli. Albo tylko to co myśli mod. Mogę dostać informację dlaczego zbanowano Kerimba? Proszę o argumenty, a nie emocje....
Osoba NAJBARDZIEJ wartościowa na tym forum, jak zwykle zbanowana. Zero tolerancji... Może ja też dostanę ban za wyrażenie mojej opinii...
Trochę to dziwne. Jestem osobą absolutnie stojącą z boku, ale nie podoba mi się to. Co za burdel.!!! Posty znikają. Powiem szczerze - szkoda mi. W dzienniku można raczej pisać co się myśli. Albo tylko to co myśli mod. Mogę dostać informację dlaczego zbanowano Kerimba? Proszę o argumenty, a nie emocje....
A tak fajnie się dyskutowało w piątek.. Niech to szlag.. Kerimb mam jednak prośbę, jeśli już nie będziesz pisał na forum, to nie kasuj swojego dziennika.. Jest tu wiele ciekawych analiz i wejść. Pamiętam jak skasowałeś jeden z pierwszych.. Tam to była kopalnia wiedzy.. Wielka szkoda.. A może jeszcze zmienisz zdanie i nie odejdzieszBy_żyło_się_lepiej pisze:Proszę zatem o usunięcie moich kont (<kerimb> oraz tego z którego piszę w chwili obecnej).

"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Marron,ale nie koniecznie Kerimb może mieć już na to ochote.
Ja się w to nie wtrącam,bo nie w temacie,ale zastanawia mnie tylko jedno,co złego w posiadaniu multikonta na FORUM? jak dla mnie to powinna być to tylko jakaś "furtka" żeby nie reklamować swoich systemów itd. Samo multi na forum to przecież nic groźnego.
PS.jedynym problemem jest to że Kerimb za wiele na tym nie straci,userzy owszem
pozdrawiam
Ja się w to nie wtrącam,bo nie w temacie,ale zastanawia mnie tylko jedno,co złego w posiadaniu multikonta na FORUM? jak dla mnie to powinna być to tylko jakaś "furtka" żeby nie reklamować swoich systemów itd. Samo multi na forum to przecież nic groźnego.
PS.jedynym problemem jest to że Kerimb za wiele na tym nie straci,userzy owszem
pozdrawiam