7LS part 2
Trza być ostrożnym, bo zaczęli UP a więc można sądzić, że podbierać zaczęli pod Shorcika ... Chyba, że zmyłkę kombinują ... Jak przelezą BOXa Azji, to będzie nieźle ... Trzeba zwrócić uwagę, że Kabel stoi i nie wyłazi z BOXa EU ... Jeśli by tak został, to normalnie powinno być znowu tzw. "Kabel czeka na Edka" czyli Kabel se stoi a Edek zasuwa podebrać na jak najwyższej górce itd ... Później zwała we dwóch itd ... Trza patrzeć na obie pary plus USDCHF dodatkowo ... Jak Kabel ruszy, to zobaczymy ... Ma miejsce do 0.8180 i nic się nie będzie działo ... Mamy kupę czasu do następnej H4 a więc wsio może się jeszcze wydarzyć ... USDCHF ma miejsce do 0.8540 ... Albo będzie walnięcie na Kablu UP albo se poczeka na Edka ... My nie mamy nic w tej chwili a więc luzik ...thefear pisze:Czyli teraz teoretycznie powinni znowu trochę podebrać.. Ciekawe w którą stronę Jankes uderzy. Jeszcze z godzinkę i będzie wiadomo..

Właśnie dlatego zdjęliśmy zlecenie wiedząc, że czas ku temu (kurde się wkręciłem jak bym normalnie grałthefear pisze:Kabel poleciał w dół a euro w górę tak jakby się chwilowo rozjechali.

Ja odpaliłem tą małą Skę wyżej.. Dlaczego dopiero na trzeciej świecy byś wchodził, czy tu chodzi raczej o poziom i rodzaj świecy?<kerimb> pisze:Jeśli chcielibyśmy na Edku kombinować tak jak rano, czyli na 30% stawki pod prąd, to oceniam, że wejście w S powinno być w okolicy 1.4265 ale nie na tej świecy co teraz ...
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.