7LS part 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Czyli wejście 1.4200 ...

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Ska zamknięta. Co Ty tak na sucho trenujesz ? hehe
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

thefear pisze:Co Ty tak na sucho trenujesz ?
Czekam na następny miesiąc ... Mam taką zasadę zgodnie ze strategią, że łapię większe ruchy na świecy W1 lub MN ... Z braku czasu nie chce mi się grac DT ale sentyment pozostał ... Muszę się trzymać postanowień, bo jeśli je złamię, to będzie d...a zbita i jeśli raz to zrobię, to ciężko później ... :mrgreen:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

A i miło jest pogadać z ludziskami kiedy w firmie dzisiaj nie ma co robić ...

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Postanowienia rzecz święta.. Tak czy siak, wielkie dzięki za analizę na sucho :)
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

thefear pisze:Widzę, że wiedzę o żółwiach masz w jednym paluszku
Turtlesy Rules! Bo najważniejsza jest psychika ... I nawet jak się machniesz, to najważniejsza jest psychika ... :mrgreen:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

thefear pisze:wielkie dzięki za analizę na sucho
Ja piszę co bym grał jak bym grał ... Nic innego ... Piszę przed a nie po ... Codziennie tak samo ... ZAWSZE! Poza małymi wyjątkami np. w czwartki ... :D

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:Piszę przed a nie po
Podaję alternatywy ... Jeśli stanie się to, to będzie to itd itd ... Gram to co widzę ... Na razie to tyle ... Ska dalej trzymana i jeszcze nie zdjęta ... Lką postawiona na SLu ... Nawet jak bym miał stracić, to te 30% z Ski pokryje SLa na zajętej Lce ... itd ... itd ... Zdjęcie Ski powinno być za jakieś 10 pipsów ... itd itd ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Liczymy jednak, że Panowie psikuska nie zrobią i polecą UP na całej stawce ... I tak i tak zarabiamy ... Na Sce mniej jeśli psikus a na Lce zgodnie z kierunkiem na 100% ... Mam nadzieję, że deko pomogłem ... Tyle na sucho ... Spadam!

Darz bór! :mrgreen:

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:
thefear pisze:wielkie dzięki za analizę na sucho
Ja piszę co bym grał jak bym grał ... Nic innego ... Piszę przed a nie po ... Codziennie tak samo ... ZAWSZE! Poza małymi wyjątkami np. w czwartki ... :D
Dobrze jest poznać zdanie kogoś kto już jest długo na forum i ma coś ciekawego do powiedzenia.. Niestety forum strasznie obniżyło swój poziom. Z ciekawszych rzeczy zostały już tylko niektóre forex journal.
<kerimb> pisze:Liczymy jednak, że Panowie psikuska nie zrobią i polecą UP na całej stawce ... I tak i tak zarabiamy ... Na Sce mniej jeśli psikus a na Lce zgodnie z kierunkiem na 100% ... Mam nadzieję, że deko pomogłem ... Tyle na sucho ... Spadam!

Darz bór! :mrgreen:
Zagranie mały hedge.. Ostatnio też nad tym rozmyślam, bo ma to swoje zalety tak jak w tej chwili. Tak czy siak już jesteś do przodu

Zablokowany