7LS part 2
http://www.youtube.com/watch?feature=ch ... SFK4&gl=US
SMUTNE ale jakże PRAWDZIWE ... Co powiedzą znowu "specjaliści" od obalania teorii spiskowych? ... Czyż nie mamy tego samego u nas? ... Libia, Kuwejt, Tunezja, Egipt ... Kto następny?
Co my mamy? Hmmmm ...
Mamy gaz łupkowy w takiej ilości, że możemy zaopatrzeć całą Europę i pół Ameryki ... Albo? ... Albo całą Amerykę ... A co mamy tak na serio? ... Mamy tylko jakiś 1% tego wszystkiego, bo reszta już została sprzedana ... Została sprzedana zanim cokolwiek usłyszeliśmy ... A teraz należy wymyśleć historyjkę dla ludu dlaczego tak się stało i jakie to niby będziemy mieli z tego korzyści? No jakie? ... Ano takie jak mają zwykli obywatele USA, walczący żołnierze i ich rodziny z okupacji innych narodów ... To znaczy 0 (słownie: zero) ... Ehhhhhhhhhhhh ...
SMUTNE ale jakże PRAWDZIWE ... Co powiedzą znowu "specjaliści" od obalania teorii spiskowych? ... Czyż nie mamy tego samego u nas? ... Libia, Kuwejt, Tunezja, Egipt ... Kto następny?
Co my mamy? Hmmmm ...
Mamy gaz łupkowy w takiej ilości, że możemy zaopatrzeć całą Europę i pół Ameryki ... Albo? ... Albo całą Amerykę ... A co mamy tak na serio? ... Mamy tylko jakiś 1% tego wszystkiego, bo reszta już została sprzedana ... Została sprzedana zanim cokolwiek usłyszeliśmy ... A teraz należy wymyśleć historyjkę dla ludu dlaczego tak się stało i jakie to niby będziemy mieli z tego korzyści? No jakie? ... Ano takie jak mają zwykli obywatele USA, walczący żołnierze i ich rodziny z okupacji innych narodów ... To znaczy 0 (słownie: zero) ... Ehhhhhhhhhhhh ...
Urlop miałem
Na razie nic nie pykam a se obseruję ... Nie wiem co ONI chcą zrobić ale nie podoba mi się to ... Koniec miesiąca a se siedzą dalej w niedużej odległości na W1 ... Ja widzę konsolę na D1 jak na razie ... Dzisiejsza D1 ma już ponad 100 pipsiorów na EURUSD ... Jakieś 50 do 70% średniego zakresu dziennego ... Prawdopodobieństwo mówi, że bardziej na UP dzisiaj jako kontynuacja ... Chyba, że będą chcieli zrobić szpileczkę pod DOWN ... Odnoszę wrażenie, że zarówno na EURUSD jak i na GBPUSD będziemy mieli do czynienia z młotkami na MN ... Czyli taka konsola na kilkaset pipsów, pod ostatecznym uderzeniem DOWN (Grecja itd) ... Dzisiaj bardzo ważne dane a więc jeśli bym grał, to pokusił bym się na LONG na EURUSD, ponieważ dodatkowo widzę nie zrobioną bandę kanału na H4 itd ...
Podkreślam, że nie gram a więc analiza zrobiona luzacko ...

Podkreślam, że nie gram a więc analiza zrobiona luzacko ...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wróciłeś
Dzięki wielkie za Twój punkt widzenia.. Ja wchodzę cały tydzień w S-ki i już mi sił zaczyna brakować.. Wszystko na BE i SL.. Zaczynają mnie wqurzać, tak ładnie im szło spadanie a teraz ani w tą ani w tą.. Tamten tydzień był podobny ale na koniec tygodnia (piątek) przyszorcili
Może sytuacja się powtórzy. Pozdrawiam.

"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Proszę zwróć uwagę, że to co napisałem, to tak na szybko ... Zasugerowałem się dodatkowo Kablem ... Trzeba wziąć pod uwagę również to, że Jankesy przed głównym ruchem muszą jeszcze podebrać a więc może być zmyłka dzisiaj ... Grając normalnie nie zajmował bym w tym momencie co podałem zlecenie tylko jeśli już to jakieś 10 do 15 minut przed danymi ...