<kerimb> pisze:MkubuxK
Gratuluję! Było 1.4725 a więc kolega był najbliżej ... Tequilla pocztą czy kurierem? A może osobiście w miarę, że tak powiem moich delegacji?
Jak będzie możliwość jak najbardziej w miarę delegacji. Daj znać na priv jak będziesz przejazdem w Warszawie, coś się wymyśli.
MaxRipper pisze:Szkoda, że nie byłem dokładny dopisując "i niżej"
Sorry Max! Umknęło mi to "i niżej" ... Zatem zapraszam na Tequillkę również ... Z tego co wiem, to problemu z dojazdem nie powinno być? ... Ziom? Dobrze kojarzę? ...
Dobra Panowie! Ja uciekam ... Znudziło mi się siedzenie godzinę w samochodzie na parkingu ...
Czyli wstępnie mamy to na co czekaliśmy tyle czasu ... W1 wstępnie przekręcone jeśłi nie zrobią psikusa ... A jeśli następna W1 będzie po naszej myśli, to już niedługo powinniśmy walić Ski aż miło ...
Twoim ziomem to tylko mentalnie jestem - mieszkam w okolicach Białegostoku więc po tequille przyjechać będzie ciężko . Ponad 250km mnie dzieli od Ciebie .
Mirek - ja tak się dla żartu dopytuję o tę tequillę . Chyba że ty tak serio?!
Dzisiaj żałuję jednego, że musiałem być w delegacji i większość spekulacji poszła przez telefon komórkowy przez co nie mogłem rzetelnie oceniać sytuacji. Ale i tak jest pięknie. Długo oczekiwany locik ... Oby tylko psikusa nie zmajstrowali gdyż, ponieważ, że iż, wszystko możliwym jest ...
I rzutem na taśmę dorzuciłem do worka ... Już mi się nie chce ciukać ... Zobaczymy co nocka przyniesie ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.