Eee myślałem ze jak wygrałemMaxRipper pisze:P.S. Gdzie tequilla?
7LS part 2
Jak będzie możliwość jak najbardziej w miarę delegacji. Daj znać na priv jak będziesz przejazdem w Warszawie, coś się wymyśli.<kerimb> pisze:MkubuxK
Gratuluję! Było 1.4725 a więc kolega był najbliżej ... Tequilla pocztą czy kurierem? A może osobiście w miarę, że tak powiem moich delegacji?
fx-forum
Dobra Panowie! Ja uciekam ... Znudziło mi się siedzenie godzinę w samochodzie na parkingu ...
Czyli wstępnie mamy to na co czekaliśmy tyle czasu ... W1 wstępnie przekręcone jeśłi nie zrobią psikusa ... A jeśli następna W1 będzie po naszej myśli, to już niedługo powinniśmy walić Ski aż miło ...
Darz bór!
Czyli wstępnie mamy to na co czekaliśmy tyle czasu ... W1 wstępnie przekręcone jeśłi nie zrobią psikusa ... A jeśli następna W1 będzie po naszej myśli, to już niedługo powinniśmy walić Ski aż miło ...
Darz bór!
TURTLESY RULES!
FXCT RULES!
Dzisiaj żałuję jednego, że musiałem być w delegacji i większość spekulacji poszła przez telefon komórkowy przez co nie mogłem rzetelnie oceniać sytuacji. Ale i tak jest pięknie. Długo oczekiwany locik ... Oby tylko psikusa nie zmajstrowali gdyż, ponieważ, że iż, wszystko możliwym jest ...
I rzutem na taśmę dorzuciłem do worka ... Już mi się nie chce ciukać ... Zobaczymy co nocka przyniesie ...
FXCT RULES!
Dzisiaj żałuję jednego, że musiałem być w delegacji i większość spekulacji poszła przez telefon komórkowy przez co nie mogłem rzetelnie oceniać sytuacji. Ale i tak jest pięknie. Długo oczekiwany locik ... Oby tylko psikusa nie zmajstrowali gdyż, ponieważ, że iż, wszystko możliwym jest ...
I rzutem na taśmę dorzuciłem do worka ... Już mi się nie chce ciukać ... Zobaczymy co nocka przyniesie ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.