DELTASTOCK genialna platforma

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
ferdekfx6600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ferdekfx6600 »

vove pisze:
ferdekfx6600 pisze:Jak długo trzeba czekać od podpisania umowy do aktywacji konta??? Ja czekam już 4 dzień i echo :?
Jak odesłałem im papiery to na drugi dzień już miałem aktywne, przy czym ja się rejestrowałem przez ich oddział w Madrycie, bo miałem dokumenty po hiszpańsku i wtedy nie musiałem tłumaczenia robić.
Ok. już mam.
Tylko jedno mam jeszcze pytanie. Czy na ich stronie moge zarządzać tak jak to jest w Admiral markets??? Bo nie widzę nigdzie żebym mógł się zalogować :(
Pozdrawiam i pipsów życzę

vove
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vove »

ferdekfx6600 pisze:Tylko jedno mam jeszcze pytanie. Czy na ich stronie moge zarządzać tak jak to jest w Admiral markets??? Bo nie widzę nigdzie żebym mógł się zalogować :(
Jeśli wybrałeś MT4 to nie, jeśli tę ich platformę to tak, logujesz się na stronie i możesz tam zarządzać kontem.

Awatar użytkownika
Cancer0s
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cancer0s »

Jakie są wasze opinie? Chodzi mi oczywiście głównie o handel surowcami... jak wchodzą zlecenia? ( ewentualnie indexy itp.) czyli za pomocą ich platformy.
Zapraszam na moją nową stronę -> klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

vove
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja gram u nich tylko na edku przez metatrader i wszystko wchodzi w chwili wysłania zlecenia.

vove
Stały bywalec
Stały bywalec

W ogóle to jestem zarejestrowany przez ich oddział hiszpański i mi wysyłają codziennie swoje analizy techniczne :) mają kanał na youtube, jak ktoś rozumie po hiszpańsku, albo chce zobaczyć z ciekawości to tutaj link do ich kanału na youtube http://www.youtube.com/user/DeltastockES

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Ma ktoś rachunek real ? Czy naprawdę jest tak dobrze, jak piszą koledzy powyżej?

Awatar użytkownika
peter_r
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: peter_r »

Demo działa ok, pytanie - udało się wam jakoś przypisać skróty klawiszowe do otwierania/zamykania pozycji ? Albo ustalić stały SL [np do zleceń z L2..] w tej platformie ?

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

To się nie popisali dzisiaj. Ciekawe czy tak zostawią?
180 pipsów niezłe jaja. Wycięło mi robota. Dobrze, że chociaż zlecenie weszło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ForexowySzu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexowySzu »

Witam
Dlaczego usunięto mojego pierwszego posta mimo że figuruje jako założyciel tego tematu? :lol:
Widze że broker jak i sama platforma poprawila się bo ma wiele dobrych recenzji ,na poczatku była to straszna porażka. :D

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Mam takie pytanie odnośnie MT4 - na demie miałem skale na EUR/USD typu 1.2695, 1.3005, 1.3465, na live mam 1.25845, 1.26110 (Delta Stock). Można to jakoś poustawiać żeby było jak na Demie (dla mnie wygodniej).

ODPOWIEDZ