Regulamin:
1. Pochwałę może przyznać autor wątku użytkownikowi, którego wypowiedź pomogła rozwiązać problem lub wnosi bardzo dużą wartość dodaną do wiedzy ogólnej Forum (każda pochwała musi być opatrzona sensownym uzasadnieniem).
2. Na prośbę innego użytkownika moderator może przyznać pochwałę dla innego użytkownika wypowiadającego się na forum. Muszą być jednak spełnione kryteria z punktu 1. Pochwały nadaje się poprzez zgłoszenie posta do moderatora (odpowiedni przycisk przy wypowiedzi) wraz z uzasadnieniem.
Stosuje się oczywiście od tego odstępstwa ale w tym przypadku ja nie zauważyłem jakiejś ważnej przyczyny żeby dać pochwałę.
Generalnie jest taka zasada że jak jest jakaś kontrowersyjna pochwała i żaden z modów jej przez dłuższy czas nie przyzna (czyli się nie zgadza z nią) to wtedy jest odznaczana.
Twój raport z tego co widziałem wisiał dłuuuugo, więc każdy z modów widział go.
Ignorujemy wiele pochwał bo czasem są niesłuszne a wręcz idiotyczne.
Więc nie jest to tak że sie ktoś na Ciebie uwziął.
Po prostu w tym przypadku żaden z modów nie uważał tak jak Ty.
Może Ciebie te informacje interesują ale to nie to forum.
Jak tak dalej pójdzie to zaraz w dziale Humor ludzie będą chcieli dawać pochwały.
A swoją drogą coś się tak na nią uparł?
Tak bardzo temat Ci spasował czy masz zamiar jakąś wojnę polsko-polską zaczynać na forum.
Bo ledwo kilka wygasło i tak cicho co nie?

Pozdrawiam
Darek
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein