telefon do tradingu

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

raposo pisze:
czy da sie dorzucic jakies nowe wskazniki?? wlazlem w katalog z plikami MT4 ale nie ma tam nigdzie "indictors" jak w wersji na PC.
W wersji mobilnej nie ma takiej możliwości. Są tylko te dostępne w standardzie.
raposo a nie wisz przypadkiem czy ta kwestia bedzie kiedys rozwiazana?? tzn bedzie mozna wrzucic jakies inne wskazniki?? oczywiscie z umiarem zeby to wygole ruszylo ;)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

MT4 Mobile jest dostępne chyba od kilku lat więc skoro żaden jej update przez ten okres nie uwzględnił takiej opcji to już raczej tak zostanie. Może w MT5 to dorzucą ale kto to tak naprawdę wie...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

kati5620
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kati5620 »

Ja mam BlackBerry Storm 2. Broker Admiral Markets. Aplikacja które dostarczają do telefonów # iPhone iTrader,# iPad iTrader,# Android Trader
# BlackBerry Traderw zupełności wystarczają do grania na forex.
"Make the same type of trades over and over again"

Awatar użytkownika
Spragniony
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Spragniony »

szulczas pisze:poso a nie wisz przypadkiem czy ta kwestia bedzie kiedys rozwiazana?? tzn bedzie mozna wrzucic jakies inne wskazniki?? oczywiscie z umiarem zeby to wygole ruszylo
zobacz sobie tradeinterceptor. można na nim robić całkiem niezłe analizy. nie wiem jak wygląda to od strony tradingu.
Yes, I can

Awatar użytkownika
Spragniony
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Spragniony »

http://www.maggadget.com/apple-iphone-4 ... -desire-z/

porównanie htc desire z i iphone4. może komuś się przyda
Yes, I can

Awatar użytkownika
headd
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: headd »

czy jeśli chodzi o mt4 to ciągle jesteśmy skazani na windows mobile? Jakie dobre telefony z nowych aparatów aktualnie polecacie?

Awatar użytkownika
xsuchyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: xsuchyx »

Zastanawiam się nad kupnem Sony Ericsson Xperia X10, albo Xperia Arc z systemem operacyjnym android.
Czy ktoś traduje przy pomocy tych telefonów i może podzielić się doświadczeniami?

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

ciągle piszecie o tym HD2 a czy ktoś miał do czynienia z;
Star A9000 DUAL SIM TV GPS ANDROID
Star A5000 DUAL SIM TV GPS DUAL CORE 460+280 Mhz
lub podobne, że tak powiem cena jest przystępna, tylko zastanawia mnie czy jakość i użyteczność będzie przyzwoita czy to po prostu nie jest śmieć
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
slawpast
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: slawpast »

Zastanawiam sie nad kupnem netbooka i korzystanie z internetu mobilnego bo w robocie nie mam mozliwosci instalowania wlasnych programow. W kazdym razie komputer sluzbowy odpada.
I teraz pytanie. Mam telefoniczna SIM z nie ograniczonym transferem danych . Jaki polecacie telefon ktory bym wykorzystal jako modem do netbooka uzywajac mojej karty SIM?

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

Ja mam HP Mini, tez oferty Orange w ubiegłym roku. Spisuje się dobrze, nie narzekam, ale niedługo będę musiał strzelić sobie formata - tak profilaktycznie.

Na pewno można go dostać normalnie za około 1500-200 zł, nie wiem tylko dokładnie który to był model.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

ODPOWIEDZ