raposo a nie wisz przypadkiem czy ta kwestia bedzie kiedys rozwiazana?? tzn bedzie mozna wrzucic jakies inne wskazniki?? oczywiscie z umiarem zeby to wygole ruszyloraposo pisze:W wersji mobilnej nie ma takiej możliwości. Są tylko te dostępne w standardzie.czy da sie dorzucic jakies nowe wskazniki?? wlazlem w katalog z plikami MT4 ale nie ma tam nigdzie "indictors" jak w wersji na PC.
telefon do tradingu
MT4 Mobile jest dostępne chyba od kilku lat więc skoro żaden jej update przez ten okres nie uwzględnił takiej opcji to już raczej tak zostanie. Może w MT5 to dorzucą ale kto to tak naprawdę wie...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Spragniony
- Gaduła

zobacz sobie tradeinterceptor. można na nim robić całkiem niezłe analizy. nie wiem jak wygląda to od strony tradingu.szulczas pisze:poso a nie wisz przypadkiem czy ta kwestia bedzie kiedys rozwiazana?? tzn bedzie mozna wrzucic jakies inne wskazniki?? oczywiscie z umiarem zeby to wygole ruszylo
Yes, I can
- Spragniony
- Gaduła

http://www.maggadget.com/apple-iphone-4 ... -desire-z/
porównanie htc desire z i iphone4. może komuś się przyda
porównanie htc desire z i iphone4. może komuś się przyda
Yes, I can
ciągle piszecie o tym HD2 a czy ktoś miał do czynienia z;
Star A9000 DUAL SIM TV GPS ANDROID
Star A5000 DUAL SIM TV GPS DUAL CORE 460+280 Mhz
lub podobne, że tak powiem cena jest przystępna, tylko zastanawia mnie czy jakość i użyteczność będzie przyzwoita czy to po prostu nie jest śmieć
Star A9000 DUAL SIM TV GPS ANDROID
Star A5000 DUAL SIM TV GPS DUAL CORE 460+280 Mhz
lub podobne, że tak powiem cena jest przystępna, tylko zastanawia mnie czy jakość i użyteczność będzie przyzwoita czy to po prostu nie jest śmieć
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
Zastanawiam sie nad kupnem netbooka i korzystanie z internetu mobilnego bo w robocie nie mam mozliwosci instalowania wlasnych programow. W kazdym razie komputer sluzbowy odpada.
I teraz pytanie. Mam telefoniczna SIM z nie ograniczonym transferem danych . Jaki polecacie telefon ktory bym wykorzystal jako modem do netbooka uzywajac mojej karty SIM?
I teraz pytanie. Mam telefoniczna SIM z nie ograniczonym transferem danych . Jaki polecacie telefon ktory bym wykorzystal jako modem do netbooka uzywajac mojej karty SIM?
Ja mam HP Mini, tez oferty Orange w ubiegłym roku. Spisuje się dobrze, nie narzekam, ale niedługo będę musiał strzelić sobie formata - tak profilaktycznie.
Na pewno można go dostać normalnie za około 1500-200 zł, nie wiem tylko dokładnie który to był model.
Na pewno można go dostać normalnie za około 1500-200 zł, nie wiem tylko dokładnie który to był model.
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX