problem z głowy

Prawym myszy na tabelkę - zestawy i tam maszbartman2 pisze:Czy istnieje możliwość usuwania i dodawania symboli w rynku w programie MT4?
Nie mam pojęcia dlaczego - ale z okienka (rynek) zniknął GOLD. W programie zaznaczone mam pokazywanie wszystkich symboli. Zatem chyba przez pomyłkę musiałem usunąć coś. Jak można to przywrócić?
Jeśli wpiszesz każdy termin w Google lub chociażby wikipedię to tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje wraz z przykładamiBardzo prosił bym o jakieś wyjaśnienie i przykłady które to, chodzi o:
- futures
- CFD
- forward
- kontrakty terminowe
No właśnie tam to czytałem ale jakoś to do mnie nie przemawia. Liczyłem na wytłumaczenie przez kogoś no i te przykłady itd.raposo pisze:Jeśli wpiszesz każdy termin w Google lub chociażby wikipedię to tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje wraz z przykładami Wink. Nie ma co tego kopiować... Z tym że futures i kontrakty terminowe to jedno i to samo, a CFD występują głównie u brokerów MM.
prościej niż w Wikipedii się nie dadaniel0001 pisze:No właśnie tam to czytałem ale jakoś to do mnie nie przemawia. Liczyłem na wytłumaczenie przez kogoś no i te przykłady itd.raposo pisze:Jeśli wpiszesz każdy termin w Google lub chociażby wikipedię to tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje wraz z przykładami Wink. Nie ma co tego kopiować... Z tym że futures i kontrakty terminowe to jedno i to samo, a CFD występują głównie u brokerów MM.