Po wypełnieniu pól i kliknięciu gdzie trzeba mamy blanka z textem: This page has experienced a database issue.
[gra na danych] Secret News Weapon
Witam wszystkich
Granie "na wiadomosci" to moja dodatkowa metoda w handlu waluta.
uzywam od ok.6miesiecy servisu http://www.forexmastermaker.com/
ktory mozna wyprobowac przez okres 2 tygodnii za 2.99$ .
Zasada dzialania systemu jest taka sama jak snw Felixa.
W tym czasie przy pomocy tego systemu osiagnalem ponad 30% wzrost kapitalu
Nie mam niestety porownania z softem Feliksa, ale uwazam ze pomysl takiego handlu to dodatkowa bron i to dosc celna bo w moim przypadku
99% transakcji udanych ( jedna nie celna ale to z powodow technicznych)
Pozdrowienia dla wszystkich "News Traders"
Granie "na wiadomosci" to moja dodatkowa metoda w handlu waluta.
uzywam od ok.6miesiecy servisu http://www.forexmastermaker.com/
ktory mozna wyprobowac przez okres 2 tygodnii za 2.99$ .
Zasada dzialania systemu jest taka sama jak snw Felixa.
W tym czasie przy pomocy tego systemu osiagnalem ponad 30% wzrost kapitalu
Nie mam niestety porownania z softem Feliksa, ale uwazam ze pomysl takiego handlu to dodatkowa bron i to dosc celna bo w moim przypadku
99% transakcji udanych ( jedna nie celna ale to z powodow technicznych)
Pozdrowienia dla wszystkich "News Traders"
Cóż, 2,99 to zachęcająca propozycja. Skoro średnia miesięczna to 204 pipsy, to trzeba grać minimum 0,5 lota, żeby się opłacało pokrywać koszt subskrypcji, a 0,2 - 0,3 żeby się tylko zamortyzowała.
Czy to cacko ustawia automatycznie Stop lossa?
Fryk, waldek1,
Pytam Was, jako stosujących ten system w praktyce:
Czy byłoby sensownym rozwiązaniem po otrzymaniu maila z prognozą, ustawić zlecenia typu sell stop/buy stop? To zniwelowałoby problem szybkości łącza/ serwera proxy i zlikwidowałoby konieczność korzystania z klikającego softu. Jak uważacie?
Czy to cacko ustawia automatycznie Stop lossa?
Fryk, waldek1,
Pytam Was, jako stosujących ten system w praktyce:
Czy byłoby sensownym rozwiązaniem po otrzymaniu maila z prognozą, ustawić zlecenia typu sell stop/buy stop? To zniwelowałoby problem szybkości łącza/ serwera proxy i zlikwidowałoby konieczność korzystania z klikającego softu. Jak uważacie?
Ostatnio zmieniony 11 cze 2007, 12:20 przez MaciejL, łącznie zmieniany 2 razy.
Hehe, zdarzyło mi się raz dzwonić z reklamacją, bo sell stop nie wszedł. Po paru minutach wprowadzili mi manualnie po cenie, jaką ustawiłem pierwotnie.waldek1 pisze:Musisz wziasc poprawke na to ze zlecenia autora programu -Dastina
sa zawsze wypelniane a w rzeczywistosci jest roznie, ale jak diler zrealizuje
twoje zlecenie to zysk prawie pewny
Korzystasz z pro(k)siaka, czy zwyczajnie od siebie się łączysz?
w takim razie lacze sie od siebie.
MaciejL - jesli chodzi o zlecenia Stop Sell i Stop buy to nabieraja one mocy
"market order" po przekroczeniu wyznaczonej przez Ciebie ceny, w przypadku normalnego rynku ma to zlecenie rece i nogi , jesli chodzi o wiadomosci to cena zmienia sie tak szybko ze biarac pod uwage poslizg zamowienia dealer wypelni je na szczycie piki i wtedy cala transakcja obraca sie przeciw Tobie.
W przypadku MT4 mozesz zaznaczyc okno "maximum deviation" i wpisac tam ilosc pipsow na ktore moglbys przelknac jako odchlenie od ceny ktora wyznaczyles - ALE WTEDY DEALER JUZ NA PEWNO NIE WYPELNI TWOJEGO ZLECENIA bo takiej ceny nie bedzie(zbyt szybka zmiana ceny)
Reasumujac pozostaje tylko wskoszyc na rynek przed pika
MaciejL - jesli chodzi o zlecenia Stop Sell i Stop buy to nabieraja one mocy
"market order" po przekroczeniu wyznaczonej przez Ciebie ceny, w przypadku normalnego rynku ma to zlecenie rece i nogi , jesli chodzi o wiadomosci to cena zmienia sie tak szybko ze biarac pod uwage poslizg zamowienia dealer wypelni je na szczycie piki i wtedy cala transakcja obraca sie przeciw Tobie.
W przypadku MT4 mozesz zaznaczyc okno "maximum deviation" i wpisac tam ilosc pipsow na ktore moglbys przelknac jako odchlenie od ceny ktora wyznaczyles - ALE WTEDY DEALER JUZ NA PEWNO NIE WYPELNI TWOJEGO ZLECENIA bo takiej ceny nie bedzie(zbyt szybka zmiana ceny)
Reasumujac pozostaje tylko wskoszyc na rynek przed pika