marcin.ino
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
na dzień dzisiejszy mam jedną transakcje zachowaną od wczoraj z wieczora z dwóch . EUR/USD poszedl w przeciwny kierunek ale zrobiłem 9 pipsów po przesunięciu SL także cieszy nie ma straty bez SL już by ona była także dzień zaczyna się pozytywnie . Na tą chwilę mam depozyt 590 $ ruchome przez to ze jeszcze jedną transakcję mam w obrocie ze wczoraj . I tak usd/jpy 80.29 może ktoś pomorze gdzie waszym zdanie powinienem ustawić Sl teraz
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
49 transakcji wykonanych przez niecałe dwa dni . Gram od wczoraj 9.5.2011 . Następujące przemyślenia . Rynek dziś słabo się przemieszcza ,wygraną pozycję jaką najdłużej trzymałem była ona ustawiona od wczoraj max 41$ reszta to scalping wygenerowany w nieco dłuższy czas gry . Starałem się kupować w niskim poziomie ustawienia stochatic a sprzedawać w najwyższych jego wysokościach . Na tą chwilę depozyt mam 731$ czyli jakieś 46,2% zysku . Oczywiście straty były ale ucinane przez Sl największa z nich to 19$ . Na ten moment kończę grę z forex na kilka dni do usłyszenia oczywiście zadawajcie pytania w miarę możliwości będę starał się na nie odpowiedzieć . Oczywiście preferuję tylko grę na walutach chodź surowcami też nie pogardzę ale do tego muszę mieć większe zabezpieczenie kapitału więc na razie sobie je odpuszczam .Wejścia niekiedy były za późne moim zdanie aby tak nie było trzeba się posługiwać wskaźnikiem MACD w okresie 1M gdy kreski poziome ustawione są jak najdłuższe to wtedy mamy możliwość gry na sprzedaż i skracają się ku górze Takie są to moje przemyślenia więc zachęcam do obustronnej rozmowy Może ktoś by wyjaśnił jak się wstawia screny ?
-
- Stały bywalec
muszę jeszcze popracować nad psychiką i dyscyplina składania zleceń tak abym całego depozytu nie używał w nim . Ja zamierzam grać za rok w ARIOL Banku może ktoś podpowie jaka jest kwota minimalna i czy można grać 0.01 lotem .Na razie wiem ze są tam problemy techniczne ale do tego czasu wszystko się z pewnością zmieni . max mógłbym wpłacić 500$ ale przez jakiś czas bym chcial pograć na 0.01 lota także nie wiem czy to będzie w ogóle możliwe proszę o podpowiedz