To jest oczywiście ciąg dalszy poprzedniego wejścia
"Pewność siebie nie bierze się z nieomylności, ale z umiejętności radzenia sobie z błędami."
"Udany dzień, to dzień kiedy trzymasz się zasad od otwarcia pozycji po zarządzanie kapitałem".
Brett Steenbarger
Dzisiejsze wejście jest nietypowe, bo bez oznaczenia fal. Niechcący przywróciłem ustawienia domyślne platformy i wszystko od nowa muszę zaznaczyć Wrzucę potem jakiegoś screena.
Edit: Dzięki temu, że wyręczył mnie Piotr (za co mu dziękuję) nie muszę już nic wrzucać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2011, 15:02 przez andymen, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pewność siebie nie bierze się z nieomylności, ale z umiejętności radzenia sobie z błędami."
"Udany dzień, to dzień kiedy trzymasz się zasad od otwarcia pozycji po zarządzanie kapitałem".
Brett Steenbarger
Podsumowanie trzeciej i ostatniej części składającej się z 20 wejść w której przeliczam zysk na pipsy:
ZYSK 1.158 pipsów STRATA 355 pipsów RAZEM 803 pipsów
Następne wejścia będę podawał w procentach.
Brett Steenbarger
Ja natomiast mam . Chodzi o wykres tygodniowy. Mam również tutaj alternatywę i prezentuję ją poniżej. Zakłada ona koniec fali pierwszej odnogi fali C w dużej fali B. Są to oczywiście propozycje pro wzrostowe i wynikają z mojego przekonania, że brakuje jeszcze fali w górę przed zdecydowanym umacnianiem dolara względem euro.
Żeby nikt mi nie zarzucał, że się nie udzielam we własnym dzienniku, też wrzucę analizę
EDIT: Mały błąd wkradł się, ale jest już poprawiony
Brett Steenbarger
Kilka dni minęło na oczekiwaniu na wejście, więc w międzyczasie wrzucam przypuszczalną koncepcję tego co się dzieje. Oczywiście wersją alternatywną dla mojej wersji ABC zawsze może być 123. Zobaczymy;)
Brett Steenbarger