Filmy warte polecenia - KINO

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
sergii
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: sergii »

Nie wiem czy było, chciałem wam polecić American Psycho. Nie ma tam zbyt wielu odniesień do rynków kapitałowych ale główny bohater pracuje na Wall Street :) Film jest...eeeeh sami zobaczcie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=FkaoPO1G ... ure=fvwrel

Awatar użytkownika
altmer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: altmer »

Jak ktoś nie oglądał, to warto: Trader: The Documentary

A z ostatnich filmów podobał mi się Czarny Łabędź. Temat to ofc balet, ale przede wszystkim poświęcenie siebie, aby coś osiągnąć, i cena, jaką można za to zapłacić - można to odnieść do forexu ;)

mario83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mario83 »

altmer pisze:Jak ktoś nie oglądał, to warto: Trader: The Documentary

A z ostatnich filmów podobał mi się Czarny Łabędź. Temat to ofc balet, ale przede wszystkim poświęcenie siebie, aby coś osiągnąć, i cena, jaką można za to zapłacić - można to odnieść do forexu ;)
jutro sobie obejrze, dzieki za linka!
kupuj POLSKIE produkty

Awatar użytkownika
Foregin
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Foregin »

Zaczalem obejrzac filmy polskie lat 60-ych (lubie czarno-biale koloru filmy tego czasu), juz dawno mialem taki pragnienie. Kinematografia polska jest bardzo ciekawa, moin zdaniem widoczne odroznia innych.

Czasami demonstrowa u nas polskie filmy fabularny, dublingowane, ale, jak na moje oko, to za malo, rzadko. Wiec, trzeba wlasnie otworzyc sobie to "okienko" :) , to i robie po malutku, i ogladam filmy w oryginalu, i filmy ktorych w dublingowaniu zupelnie nie ma.

Obejrzalem "Pieklo i niebo" (super film!) .. "do piekla. na lewo!" :D "Dziewczyny do wziecia", "Ewa chce spac" (fajna komedia), rozumiem kolo 60% slow, gdyby rozmawiali troche powolne to bym rozumiel wiecej :) dlaczego ten dziadek smieszny nie puscil Ewa nocowac, to nie zupelnie mnie jasne (tak szybko on mowi), z powodu ze przesolila mu zupa czy co.. :)

Obejrzalem "Mocne uderzenie" (no to kolorowy film). Dzisiaj ogladalem "Jowita", bardzo mi sie spodobal. O, jeszcze duzo, duzo filmow szeka swojego czasu 8)

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

http://www.filmweb.pl/film/%C5%BBycie+s ... 999-103932

Życie seksualne ziemian :mrgreen: Naprawde dobra komedia dokumentalna :wink:
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Mało jest filmów bliskich naszej branży więc jak już są to nieważne czy dobre czy nie, a i tak jakoś miło się ogląda ;).
Dziś na Polsacie o 23:05 film Ryzyko. Nienajgorszy, jak ktoś nie wstaje o 6 żeby trejdować to warto obejrzec ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freshman89 »

inside job - film w stylu mtv o krachu z 2008

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Obrazek

Byłem jakiś czas temu na nowym, dość głośnym polskim filmie pt. "Lincz" i uważam, że każdy komu się podobał "Dług" powinien zobaczyć też to co zrobił Łukaszewicz. Film charakteryzuje ciekawa, choć pewnie większości znana, fabuła, dobrze poukładany, bo achronologicznie, rozwój wydarzeń i bardzo dobra gra aktorów, a w szczególności dość popularnego w ostatnim czasie Wiesława Komasy wcielającego się w postać lokalnego tyrana. Film, jak na polskie standardy, jest bardzo dobry.

Jedyne co wypada zarzucić temu obrazowi to to, że jest on trochę brutalny (choć to można tłumaczyć brutalną historią na której jest oparty) i może być nudny dla kogoś kto zna historie samosądu we Włodowie.

Więcej o filmie
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Dakhr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dakhr »

Nie wiem czy juz bylo ,ale jak ktos lubi fantastyke to polecam:
Source Code
Ktos zdaje sie pisal juz o Limitless, tez dobry
PS.To gdzie mozna kupic to NZT,moze green7 wie ?? :wink:

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Dakhr pisze:PS.To gdzie mozna kupic to NZT,moze green7 wie ??
A cóż to to NZT ? Kojarzy mi się z dietą (Nie Żryj Tyle) ale to chyba nie o to loto .... :)
Green
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ