FX-Trader.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

hannibal pisze:pogadajmy za 12 miesiecy.....to wystarczający okres....w 2 miechy możecie mieć fuksa
Z resztą jak coś jest dobre to się nie reklamuje i nie sprzedaje tylko gra się samemu nawet za pożyczoną kasę
Gdyby nie polskie prawo, chętnie bym się założył na sporą kasę :)

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

haha....no to teraz mam 100% pewności że polegniesz bo jeśli jesteś pewny przyszłych wyników że gotów jesteś się zakładać to już jesteś bankrut....dzięki takim naiwnym świat finansów się kręci :mrgreen:

Awatar użytkownika
zero25x
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zero25x »

hannibal pisze:wiem na 101% że polegniecie.....ten jeden procencik to ode mnie....nie takich cwaniaków widziałem :lol:
hannibal pisze:haha....no to teraz mam 100% pewności że polegniesz bo jeśli jesteś pewny przyszłych wyników że gotów jesteś się zakładać to już jesteś bankrut....dzięki takim naiwnym świat finansów się kręci :mrgreen:
Paradoks.
Nie znasz ich systemu ani MM to skąd możesz wiedzieć...
Tragedia

hannibal
Gaduła
Gaduła

ale widziałem i doświadczyłem wystarczająco dużo żeby nie łykać kitu.....taki optymizm i wiara w coś co się sprzedaje innym to wyjątkowo podejrzane.....powtórzę jeszcze raz.....absolutnie nigdy nie sprzedaje się towaru wysokiej jakości na giełdzie czy forex-zostawia się to dla siebie wyłącznie......Madoff to ich guru tak sądzę

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

hannibal pisze:absolutnie nigdy nie sprzedaje się towaru wysokiej jakości na giełdzie czy forex-zostawia się to dla siebie wyłącznie
To co piszesz miałoby sens gdyby sprzedawali swój system, a nie jego wynikowe (sygnały).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

hannibal
Gaduła
Gaduła

no tak.....ale ktoś powierza im kasę i akurat na tym im zależy żeby tak było....prowizja zostanie dla nich w okresie jak coś zarobią....a nikt nie zwróci klientom kasy jak depo z PAMM wyparuje na skutek błędnych decyzji....dla mnie to "oczywista oczywistość" :mrgreen:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Ale z tego co wiem tak jest w każdym rodzaju inwestycji. Fundusze akcyjne, hedgingowe, obligacyjne... Ba, te często na wjeździe biorą kilka procent od inwestowanego depozytu, a gdzie tu myśleć o "wsparciu" w przypadku odnotowania strat. Nie rozumiem więc zdziwienia.
Jeśli mają skuteczny system, który zarabia to jest to jedyna rozsądna forma zwiększenia/zoptymalizowania swoich dochodów. A że kilku osobom nie podobają się warunki, bo nikt nic nie gwarantuje, bo jest jakieś ryzyko, bo zupa była za słona to cóż... Wszystkim nie dogodzisz i nikt do niczego nie zmusza ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

hannibal
Gaduła
Gaduła

no tak.....lepiej niech sie uczą na własnych błedach jak ja......idę na siłownię ćwiczyć mięśnie karku żebym potem miał formę do kiwania z politowaniem głową nad tymi co są tacy ufni :wink:

P.S a swoją drogą jaka to fajna praca-pewne dochody i żadnej odpowiedzialności.....może sam się czymś takim zajmę kiedyś :lol:

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Poczekamy zobaczymy :) Nie zapomnij o mięśniach Kegla : )

Awatar użytkownika
xsuchyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Fx Open

Nieprzeczytany post autor: xsuchyx »

Z przyjemnością informujemy, że nasza oferta została wzbogacona o dodatkowe konto zarządzane PAMM w FXopen.
Więcej informacji na stronie www.fx-trader.pl/pamm.html

ODPOWIEDZ