Gdyby nie polskie prawo, chętnie bym się założył na sporą kasęhannibal pisze:pogadajmy za 12 miesiecy.....to wystarczający okres....w 2 miechy możecie mieć fuksa
Z resztą jak coś jest dobre to się nie reklamuje i nie sprzedaje tylko gra się samemu nawet za pożyczoną kasę
FX-Trader.pl
- Phoenix_phx
 - Gaduła

hannibal pisze:wiem na 101% że polegniecie.....ten jeden procencik to ode mnie....nie takich cwaniaków widziałem
Paradoks.hannibal pisze:haha....no to teraz mam 100% pewności że polegniesz bo jeśli jesteś pewny przyszłych wyników że gotów jesteś się zakładać to już jesteś bankrut....dzięki takim naiwnym świat finansów się kręci
Nie znasz ich systemu ani MM to skąd możesz wiedzieć...
Tragedia
ale widziałem i doświadczyłem wystarczająco dużo żeby nie łykać kitu.....taki optymizm i wiara w coś co się sprzedaje innym to wyjątkowo podejrzane.....powtórzę jeszcze raz.....absolutnie nigdy nie sprzedaje się towaru wysokiej jakości na giełdzie czy forex-zostawia się to dla siebie wyłącznie......Madoff to ich guru tak sądzę

To co piszesz miałoby sens gdyby sprzedawali swój system, a nie jego wynikowe (sygnały).hannibal pisze:absolutnie nigdy nie sprzedaje się towaru wysokiej jakości na giełdzie czy forex-zostawia się to dla siebie wyłącznie
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
						- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ale z tego co wiem tak jest w każdym rodzaju inwestycji. Fundusze akcyjne, hedgingowe, obligacyjne... Ba, te często na wjeździe biorą kilka procent od inwestowanego depozytu, a gdzie tu myśleć o "wsparciu" w przypadku odnotowania strat. Nie rozumiem więc zdziwienia.
Jeśli mają skuteczny system, który zarabia to jest to jedyna rozsądna forma zwiększenia/zoptymalizowania swoich dochodów. A że kilku osobom nie podobają się warunki, bo nikt nic nie gwarantuje, bo jest jakieś ryzyko, bo zupa była za słona to cóż... Wszystkim nie dogodzisz i nikt do niczego nie zmusza
.

Jeśli mają skuteczny system, który zarabia to jest to jedyna rozsądna forma zwiększenia/zoptymalizowania swoich dochodów. A że kilku osobom nie podobają się warunki, bo nikt nic nie gwarantuje, bo jest jakieś ryzyko, bo zupa była za słona to cóż... Wszystkim nie dogodzisz i nikt do niczego nie zmusza
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
						- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
no tak.....lepiej niech sie uczą na własnych błedach jak ja......idę na siłownię ćwiczyć mięśnie karku żebym potem miał formę do kiwania z politowaniem głową nad tymi co są tacy ufni  
P.S a swoją drogą jaka to fajna praca-pewne dochody i żadnej odpowiedzialności.....może sam się czymś takim zajmę kiedyś

P.S a swoją drogą jaka to fajna praca-pewne dochody i żadnej odpowiedzialności.....może sam się czymś takim zajmę kiedyś
- Phoenix_phx
 - Gaduła

Fx Open
Z przyjemnością informujemy, że nasza oferta została wzbogacona o dodatkowe konto zarządzane PAMM w FXopen.
Więcej informacji na stronie www.fx-trader.pl/pamm.html

Więcej informacji na stronie www.fx-trader.pl/pamm.html