Inside Bar - DAYTRADING w praktyce

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

dostałem materiały z XTB wrzuciłem na serwer

fale

IB
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2011, 14:52 przez mike_05, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
gutek04
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gutek04 »

Dzięki serdeczne ;]

Awatar użytkownika
nemezzis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemezzis »

Rowniez podziekowania leca :).
Ja bym sie upomnial o smycz i reszte, hehe, oni licza na to ze ludzie nie odwaza sie prosic o drobnostki, skoro sie reklamowali ze dadza, nie ma zmiluj, prosze trzymac w lapce dopoki nie siegne :)).
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.

Awatar użytkownika
13Spekulant
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 13Spekulant »

Dziękuję również za materiały, nie zaszkodzi przejrzeć.
nemezzis pisze:Ja bym sie upomnial o smycz i reszte, hehe, oni licza na to ze ludzie nie odwaza sie prosic o drobnostki, skoro sie reklamowali ze dadza, nie ma zmiluj, prosze trzymac w lapce dopoki nie siegne :)).
Upominanie się może być nieskuteczne, bo przypominałoby żebractwo o parę groszy, a to może wywołać tylko uśmiech politowania. Lepiej powiedzieć, że uważasz ich za profesjonalistów, zaś posiadanie gadżetów z ich logo sprawiłoby ci prawdziwą przyjemność. Od razu dostałbyś kurierem 4 komplety, żebyś rozdał znajomym :mrgreen:
Byłem u nich kiedyś na szkoleniu, zabrałem wszystkie materiały, gadżety, wypełniłem nawet jedną ankietę i poszedłem (poziom szkolenia oceniłem na dość podstawowy). Długopis bardzo dobry moim zdaniem (uzywam wyłacznie w domu, nie chcę robic wsi), smyczy używam wyłącznie do biegania - wieszam na niej klucz. Pod bluzą, więc nikt nie widzi :lol:

ODPOWIEDZ