Inside Bar - DAYTRADING w praktyce
Inside Bar - DAYTRADING w praktyce
Hej!
taki był temat jednej części szkolenia XTB z wczoraj.
DAYTRADING w praktyce, prowadzący Maciej Goliński
Kto był, to był, kogo nie było, ruszę temat może ktoś pomoże.
Dla odświeżenia wiadomości można pooglądać, posłuchać i poczytać u FxLamera
Inside Bar
a tutaj wyszperany działający indyk oraz
EA
taki był temat jednej części szkolenia XTB z wczoraj.
DAYTRADING w praktyce, prowadzący Maciej Goliński
Kto był, to był, kogo nie było, ruszę temat może ktoś pomoże.
Dla odświeżenia wiadomości można pooglądać, posłuchać i poczytać u FxLamera
Inside Bar
a tutaj wyszperany działający indyk oraz
EA
- mdmainside
- Gaduła
Inside bar jest pewnego rodzaju konsolidacją bądź korektą w danej skali czasu i gra się to tak jak każdą konsolidację czy korektę, nie ma żadnej filozofii.
Pisanie że to pic na wodę, bądź każdy głupi potrafi pokazać jest przesadzone, po prostu formację IB trzeba umieć grać w zależności od sytuacji w jakiej się pojawiła. Poza tym to chyba oczywiste, że formacja nie zawsze działa. Więc skąd pretensje że raz działa a raz nie?
Pisanie że to pic na wodę, bądź każdy głupi potrafi pokazać jest przesadzone, po prostu formację IB trzeba umieć grać w zależności od sytuacji w jakiej się pojawiła. Poza tym to chyba oczywiste, że formacja nie zawsze działa. Więc skąd pretensje że raz działa a raz nie?
Sądzisz, że pokazując zasady gry na formacji IB na wykresie historycznym (bo jak inaczej to wytłumaczyć w kilka minut?) jestem głupi?mdmainside pisze:A na historii to każdy głupi potrafi pokazać
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
- mdmainside
- Gaduła
fxlamer
Przecież ja nie mam żadnych pretensji , uważam tylko że jest beznadziejna , mam prawo do swojego zdania.
A i pisząc o każdym głupim nie miałem na myśli Ciebie , ponieważ ani nie korzystam z Twoich usług ani nie czytam autorskich wątków (szukam u źródła) , więc co mnie interesuje Twoja osoba? Źle to odebrałeś... [quote]
Przecież ja nie mam żadnych pretensji , uważam tylko że jest beznadziejna , mam prawo do swojego zdania.
A i pisząc o każdym głupim nie miałem na myśli Ciebie , ponieważ ani nie korzystam z Twoich usług ani nie czytam autorskich wątków (szukam u źródła) , więc co mnie interesuje Twoja osoba? Źle to odebrałeś... [quote]

Wiecie, ze to zaczeło zarabiać!
wrzuciłem to do testów i w 7 godzin 145 $ na edku
@gutek04
nie mam materiałów, bo nie dawali, podobno trzeba się upomnieć i dostane
dawali notes, długopis i po smyczy :)
wrzuciłem to do testów i w 7 godzin 145 $ na edku
@gutek04
nie mam materiałów, bo nie dawali, podobno trzeba się upomnieć i dostane
dawali notes, długopis i po smyczy :)
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2011, 14:51 przez mike_05, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.