telefon do tradingu
Może ktoś podpowiedzieć w jaki sposób uzyskać na HTC tak jak na PC funkcję kliknięcie prawym przyciskiem myszy po połączeniu do VPS-a?
Dodano po 1 minutach:
Dodano po 1 minutach:
Musisz mieć 3G w telefonie wtedy pójdzie.szulczas pisze:czy do laczenia sie tylko z netem --> MT4 wystarczy karta np. orange free internet (na alle...sprzedaja 7gb za ok. 40zl) czy trzeba "normalny" nr tel i wlaczona funkcja internetu??
ile wchlania MT4 przy "normalnym" uzytkowaniu na mc??
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
Jezeli chodzi o najtansze to nie polecam do tradingu HTC Xda II Orbit. Korzystam z tego telefonu bo jakos przywiazuje sie do martwych rzeczy. Mam go ok. 4 lat w abonamencie. Uzywalem MT4 na nim ze trzy - cztery lata temu i z tego co pamietam bylo chyba OK. Rok temu wpadlem na pomysl zeby zaktualizowac WM5 na 6.5. No i potem sobie dodalem SPB Mobile Shell. Mozna powiedziec ze tknalem w niego nowa dusze! no ale MT4 odpalilem tylko raz, potem juz sie nie dalo zalogowac.other pisze:A ja potrzebuje jak najtańszego telefonu na którym będzie działał metatrader z admiralmarkets (http://www.admiralmarkets.pl/trader/mt4mobile). Mógłby mi ktoś powiedzieć co telefon musi mieć żeby to obsługiwał? Nie znam się na tym w ogóle. A może polecicie jakiś tani model?
Trudno, po miesiacu odinstalowalem SPB a tu dalej lipa! Probuje sie logowac kilka razy i nieraz to trwa 15 minut! Mowie oczywiscie o koncie Demo, probowalem alpari i AM.
Tak wygladaja moje doswiadczenia z HTC Orbit. Byc moze to wina update na WM 6,5 nie wiem bo nie mam innego z windowsem to nie mam porownania.
co do tanich rozwiazan to kupilem ostatnio aby miec w razie "w" cos mobilnego MDA 1...koszt licytacji + przesylka 51zl
(stan nawet dobry...oczywiscie ladowarka...rysik itd)
MT4 lata i jak pisal wyzej NiceFox nie trzeba G3...dziala bez tego. Oczywiscie jesli fon ma G3 to szyciej simiga net...ale jesli potrzebujesz tylko do kontroli to takie zwykle MDA daje rade
aha...o dziwo to ma 3,5cala wyswietlacz takze nawet co nieco na nim widac

MT4 lata i jak pisal wyzej NiceFox nie trzeba G3...dziala bez tego. Oczywiscie jesli fon ma G3 to szyciej simiga net...ale jesli potrzebujesz tylko do kontroli to takie zwykle MDA daje rade

aha...o dziwo to ma 3,5cala wyswietlacz takze nawet co nieco na nim widac

- Spragniony
- Gaduła
- Spragniony
- Gaduła
W wersji mobilnej nie ma takiej możliwości. Są tylko te dostępne w standardzie.czy da sie dorzucic jakies nowe wskazniki?? wlazlem w katalog z plikami MT4 ale nie ma tam nigdzie "indictors" jak w wersji na PC.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu