FX-Trader.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
xsuchyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Brawo

Nieprzeczytany post autor: xsuchyx »

Gratuluje, tak sprawy załatwiają dżentelmeni. Cieszę się, że sytuacja została wyjaśniona.
Jeśli chodzi o prowizje to 50% jest stawką podstawową przy większych kwotach wynagrodzenie maleje nawet do 40%. Dodatkowo posiadamy program partnerski Więcej informacji pod adresem naszego konta PAMM w Alpari NZ w zakładce proposals http://www.alpari-forex.com/en/pamm/info/id/202101/

Awatar użytkownika
WIELKIXJAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: WIELKIXJAN »

El Coyote nasze wejścia są starannie przemyślane i nie ma mowy o graniu "na pałę". Nasz system nie jest uznaniowy i nie ma w nim wymuszonych wejść. W historii mieliśmy nawet 530 pips DD, teraz jest tylko 220, więc wszystko jest pod kontrolą.
Nasz system jest dochodowy i w dłuższym terminie pozwoli na pokaźne zwiększenie zysków. Co do Strat to były i będą, jest to nie odzowne na rynku jakim jest Forex.

jak Astra ma napisane w stopce;
czasami muszą być i straty... żeby zyski lepiej smakowały

Polecam zapoznać się z wykresami na naszej stronie w dziale wyniki. Linia zysków wcale nie jest idealnie prosta, zdarzały się lepsze i gorsze okresy, grunt, że zawsze wychodziliśmy na gruby plus i myślę, że to jest dla naszych klientów najważniejsze, by w ostatecznym rozrachunku nie stracić tylko zarobić.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

WIELKIXJAN a możesz podać średnią wartość transakcji zyskownych i stratnych, oraz % zyskownych transakcji?
Na tym PAMM nie mogę tego znaleźć.

wojtek_ea
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wojtek_ea »

Fakt jest taki, że wyniki na stronie prezentowane są żenujące, ale przynajmniej uczciwie pokazane, że słabo.

Pytanie czy mimo to Firma ma Klientów co płacą - bo jeśli tak jest, to naprawdę zbliżamy się poziomem naiwności do konsumenta z USA.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

El Coyote pisze:w ciągu paru dni zrobiliście DD ~25%, ćwierć konta PAMM wyparowało.
Nie da się w tak krótkim czasie ocenić samego systemu, ale strata dzienna większa niż 10% pokazuje że to zarządzanie ryzykiem, o którym wspominacie po prostu nie istnieje
Panowie nie można dopuścić do takiej straty ponieważ nikt Wam nie zagwarantuje że na to nie nałoży się luka cenowa i strata z - 25%, może wynieść - 75% lub 95 % ,a takie rzeczy już widzałem.

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
xsuchyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: xsuchyx »

zz pisze:Panowie nie można dopuścić do takiej straty ponieważ nikt Wam nie zagwarantuje że na to nie nałoży się luka cenowa i strata z - 25%, może wynieść - 75% lub 95 % ,a takie rzeczy już widzałem.

Pozdrawiam.
Nie ma możliwości wystąpienia luki cenowej, gdyż nie trzymamy zleceń poprzez weekend.

Gramy tym systemem już bardzo długi czas i jesteśmy na tyle go pewni, że możemy nasze usługi oferować klientom. System jest sprawdzony i strata większa aniżeli 50% konta nie wchodzi w grę. Tak dobieramy Lot, czyli ryzyko na kontach zarządzanych, aby wytrzymać maksymalny DD. Można oczywiście jeszcze bardziej zmiejszyć ryzyko do minimum, aby rocznie uzyskać max 100% przy DD max 4-5%, ale czemu się ograniczać skoro można rocznie osiągać zyski rzędu 1000% przy DD 40-50% ?
Także naprawdę nie ma się co przejmować doskonale wiemy co robimy i robimy to z głową i mam nadzieje, że wszyscy się o tym niebawem przekonają, nawet osoby nie dowierzające i sceptycy.

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

wiem na 101% że polegniecie.....ten jeden procencik to ode mnie....nie takich cwaniaków widziałem :lol:

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

e tam hannibal - będzie dobrze :)

mnie ciekawi inna sprawa - zobaczcie jak pięknie korekta się zrobiła na ich wykresie wzrostów... z 4000$ na 2600 - prawie fibo (38%) wychodzi ;)
Ja życzę teraz wyjścia górą - przynajmniej do +161% obecnego stanu rachunku.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Kovis pisze:e tam hannibal - będzie dobrze :)

mnie ciekawi inna sprawa - zobaczcie jak pięknie korekta się zrobiła na ich wykresie wzrostów... z 4000$ na 2600 - prawie fibo (38%) wychodzi ;)
Ja życzę teraz wyjścia górą - przynajmniej do +161% obecnego stanu rachunku.

Pozdrawiam
hannibal pisze:wiem na 101% że polegniecie.....ten jeden procencik to ode mnie....nie takich cwaniaków widziałem :lol:
Poczekamy zobaczymy :) Mam u nich konto od dawna i wiem że się zdrowo mylicie :) Dobrze że tu temat zostanie, pogadamy za 2-3 miechy :)

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

pogadajmy za 12 miesiecy.....to wystarczający okres....w 2 miechy możecie mieć fuksa
Z resztą jak coś jest dobre to się nie reklamuje i nie sprzedaje tylko gra się samemu nawet za pożyczoną kasę

ODPOWIEDZ