Jak zrobić stojak na 4 monitory

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Ale z takiej gorącej, zaparzonej ? xD <joke>

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Vanguard »

hehe, nie no lisciasta albo ekspresowki juz zimne zawijamy folia albo w woreczek i na slepia :mrgreen: ja duzo pije zielonej i puerha dlatego robie takie ale chyba nawet owocowa saga dobrze dziala :)
Nie wierz w trendy.

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

Vanguard pisze:zawijamy folia albo w woreczek i na slepia
ale jak :) hehe
bo nie za bardzo rozumiem chyba taka koncepcje :)

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

seba pisze:uzywa ktos z was jakis okularow do kompa? chodz mi o zerowki z jaks powloka antyrefleksyjna albo z innymi cudami
jakiś czas temu interesowałem się tym tematem i znalazłem taką informację:
"Jeśli nie masz wady wzroku i posiadasz monitor LCD, nie ma sensu kupować okularów tzw. plano (z mocą zerową) z powłoką antyrefleksyjną, w celu ochrony przed promieniowaniem elektromagnetycznym. Nie dotyczny zintegrowanych powłok ochronnych AREMI -te polecane są szczególne dla alergików zdecydowanie poprawiają komfort pracy nawet osób nie mających wady wzroku i używający monitórów LCD czy laptopów!".

Jak kogoś interesuje temat to więcej informacji można znaleźć na stronie: okularydokomputera.pl

Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Vanguard pisze:ja duzo pije zielonej
Znaczy się problemy z brzuszkiem mamy? :mrgreen:

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

reptile pisze:
<kerimb> pisze:ozumiem, że aby poczuć się traderem trzeba mieć tzw. "trading room". A ja jaj .
E nie.. ty poprostu nie wiesz co to jest IRQ :D

Poza tym na 1 monitorze mniej pipsów się zarabia :D proste :mrgreen:

Wg mnie lepsze 2-3 duze i dodatek do dzielenia pulpitu na x4 itp ale jak kto woli
Reptile, a jaki dodatek do dzielenia pulpitu polecasz?
I jak zrobić, żeby wykresy z MT4 można było przeciągnąć na inną cześć nowego, podzielonego pulpitu?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

leszczu pisze:I jak zrobić, żeby wykresy z MT4 można było przeciągnąć na inną cześć nowego, podzielonego pulpitu?
W MT4 nie ma takiej możliwości. Trzeba skopiować sobie platformę i mieć włączone dwie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

raposo pisze:
leszczu pisze:I jak zrobić, żeby wykresy z MT4 można było przeciągnąć na inną cześć nowego, podzielonego pulpitu?
W MT4 nie ma takiej możliwości. Trzeba skopiować sobie platformę i mieć włączone dwie.
oczywiscie, ze da sie, wystarczy kliknac myszka, na ktorys z rogow platformy i rozciagnac na drugi pulpit

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

oczywiscie, ze da sie, wystarczy kliknac myszka, na ktorys z rogow platformy i rozciagnac na drugi pulpit
Tak ale wtedy rozciągasz całą platformę, a nie przerzucasz tam jeden wykres. Nie ma opcji jak np. w JForex Dukascopy "Undock".
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

No właśnie ja mam problem żeby rozciągnąć MT4 na pozostałe części nowego pulpitu. Używam Windows Desktop Managera.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ