Jak zrobić stojak na 4 monitory
jakiś czas temu interesowałem się tym tematem i znalazłem taką informację:seba pisze:uzywa ktos z was jakis okularow do kompa? chodz mi o zerowki z jaks powloka antyrefleksyjna albo z innymi cudami
"Jeśli nie masz wady wzroku i posiadasz monitor LCD, nie ma sensu kupować okularów tzw. plano (z mocą zerową) z powłoką antyrefleksyjną, w celu ochrony przed promieniowaniem elektromagnetycznym. Nie dotyczny zintegrowanych powłok ochronnych AREMI -te polecane są szczególne dla alergików zdecydowanie poprawiają komfort pracy nawet osób nie mających wady wzroku i używający monitórów LCD czy laptopów!".
Jak kogoś interesuje temat to więcej informacji można znaleźć na stronie: okularydokomputera.pl
Pozdrawiam...
Reptile, a jaki dodatek do dzielenia pulpitu polecasz?reptile pisze:E nie.. ty poprostu nie wiesz co to jest IRQ<kerimb> pisze:ozumiem, że aby poczuć się traderem trzeba mieć tzw. "trading room". A ja jaj .![]()
Poza tym na 1 monitorze mniej pipsów się zarabiaproste
![]()
Wg mnie lepsze 2-3 duze i dodatek do dzielenia pulpitu na x4 itp ale jak kto woli
I jak zrobić, żeby wykresy z MT4 można było przeciągnąć na inną cześć nowego, podzielonego pulpitu?
W MT4 nie ma takiej możliwości. Trzeba skopiować sobie platformę i mieć włączone dwie.leszczu pisze:I jak zrobić, żeby wykresy z MT4 można było przeciągnąć na inną cześć nowego, podzielonego pulpitu?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- inwestor86
- Pasjonat
oczywiscie, ze da sie, wystarczy kliknac myszka, na ktorys z rogow platformy i rozciagnac na drugi pulpitraposo pisze:W MT4 nie ma takiej możliwości. Trzeba skopiować sobie platformę i mieć włączone dwie.leszczu pisze:I jak zrobić, żeby wykresy z MT4 można było przeciągnąć na inną cześć nowego, podzielonego pulpitu?
Tak ale wtedy rozciągasz całą platformę, a nie przerzucasz tam jeden wykres. Nie ma opcji jak np. w JForex Dukascopy "Undock".oczywiscie, ze da sie, wystarczy kliknac myszka, na ktorys z rogow platformy i rozciagnac na drugi pulpit
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu