aha jeszcze to eur/chf

rozumie ze nastepny ruch to impuls w impulsie przy SR czyli wg mnie fajne miejsce - ustosunkuj sie jak mozesz
jeszcze raz dziex

Super analiza Piotrze. Ten trójkąt początkowy idealnie wkomponowałeś w sekwencję. Tym razem włożyłeś trochę pracy i wyszło mistrzostwo świata. Myślę, że mogę w imieniu wszystkich podziękować za super robotępmleczko pisze:patrząc na strukturę fal poprzednich, uważam że to będzie niebieskie C a nie 3.
Ja też doszedłem do podobnych wniosków jakiś czas temu. Oznaczanie fal jest oczywiście bardzo ciekawym sposobem spędzania wolnego czasu, ale w sumie....pmleczko pisze:Ja sam już nie oznaczam fal, tylko zerkam na nie z daleka. Smile
Skromność przemawia przez Ciebie, bo jak ja kombinowałem z tym trójkątem, to za Chiny nie widziałem tam początkowego, dopiero jak narysowałeś zobaczyłem go. Poza tym w porównaniu z wcześniejszymi analizami dołożyłeś trochę starań i poświęciłeś chwilę na ich rozrysowanie.pmleczko pisze:Biorąc pod uwagę poprzednie fale i powtarzalność jaka występuje na rynkach, uważam że jeszcze się nie skończyła.Natomiast to są fale i różnie może być, to takie gdybanie. Ja sam już nie oznaczam fal, tylko zerkam na nie z daleka.
Co do tego mistrzostwa to ja przecież nic nie zrobiłem, tylko opisałem co już się narysowało a to każdy potrafi i nie ma w tym żadnej filozofii.
Jason zasmucasz mnie, bo to podstawa mojego systemujasonbourne pisze: Ja też doszedłem do podobnych wniosków jakiś czas temu. Oznaczanie fal jest oczywiście bardzo ciekawym sposobem spędzania wolnego czasu, ale w sumie....
niczym więcej.
Wcześniej sprawdzałem na liniowym, ale po sprawdzeniu na świecowym jednak ta trójka musi być wydłużona.andymen pisze: Nie brałeś przypadkiem pod uwagę możliwości, że fala 3 nie jest wydłużona i teraz kończy się? Bardzo możliwe, że faktycznie jest wydłużona, ale sprawdzałem u siebie i wyszło mi, że trójka nie byłaby najkrótsza.
Cały problem z tym, że zrozumiem pewnie to za 2-3 lata. Niestety najpierw trzeba coś opanować w stopniu co najmniej bardzo dobrym, potem dopiero można decydować, co jest ważniejsze, a co nie. Chyba nie ma tu drogi na skrótypmleczko pisze: Nie rezygnuje się tylko wyciąga z nich to co potrzebne, zresztą z każdą metodą powinno się tak robić.