go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

Janek Trader pisze:
Janek Trader pisze:może sprawdziłby kto czy coś mam schrzanione w mt4 bo nie otwierają się wykresy ze zmiennym spreadem w trybach "otwórz offline" oraz "otwórz skasowany". Klika się w menu "plik" i są te opcje.
ponawiam pytanie ..... nikt tu nie gra ?
Na Twoje pytanie odpowiedziałem na poprzedniej stronie.

A kwestii pozostałych uwag: nikt nikomu nie anuluje transakcji bezpodstawnie. Jeśli w ogóle, to dzieje się to niezmiernie rzadko i w nietypowych sytuacjach na rynku. Tak działa rynek i tak działają wszyscy brokerzy naszego typu. Ciekaw jestem ile jest takich osób, które mają u nas rachunek i anulowano im transakcje?

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

GO4X pisze:A kwestii pozostałych uwag: nikt nikomu nie anuluje transakcji bezpodstawnie.
jakie to sytuacje ? dostarczacie kwotowania i po nich zawiera sie transakcje, wiec to Wy za to odpowiadacie a nie Klient, druga sprawa, skalpowac nie pozwalacie, dlaczego ? skoro nie gracie przeciwko Klientowi a Waszym zarobkiem powinien być spreed , zresztą oficjalnie tak sie zapewnia :mrgreen: wiec juz jesteście spaleni, sa Klienci co graj roznymi sposobami, i na dluzsze terminy jak i skalp , i tu już odstajecie z ofertą, zresztą XTB to samo, bo tak naprawdę to praktycznie to samo , nie ma większej roznicy między Wami :-)

Awatar użytkownika
RX300
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RX300 »

GO4X pisze:Haha uwielbiamy internet! Tak łatwo jest powiedzieć, że coś jest naj (gorsze, lepsze) bez żadnych argumentów
To moze Pan Forex powie coś na temat swapów w GO4X - też są THE BEST - jak mawia wasz naganicz MarioDM ?

Spready też macie THE BEST - może pokażecie to porównujac z innymi brokerami ?

Jest jeszcze wiele innych kwiatków, że jesteście najgorszym brokerem w Polsce ! Najgorszym to jest delikatnie powiedziane :D

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

PS. Janek Trader pytałeś wcześniej o wykresy z "" - one się faktycznie nie otwierają - przez nietypowe znaki. Tylko za bardzo nie rozumiem po co chcesz ich używać - korzystaj z wykresów ze stałym spreadem - przecież to to samo.
Nie otwiera ich też konwerter który generuje wykresy z innymi TF-ami, np 10min czy 2godz. a szkoda.

Modzi: Czy GO4 ma u Was jakieś minusy, że nie jest "przyklejony"?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

Mam zamiar otworzyc konto real i zastanawiałem sie właśnie nd GO4x ale z tego co czytam to mi sie odechciewa. Może mi ktos napisać wszystkie ich złe strony tylko na priv żeby nie było, że ktoś oczernia itp. i itd.

Awatar użytkownika
RX300
Gaduła
Gaduła

Nie potrafisz porównać spreadów, swapów itd. Jest kilkunastu brokerów w Polsce, jest też ECN - wybierz to co najlepsze.
A tak w ogóle to ściągnij sobie demo i pograj z 3 miesiące, oswój się z platformą,
jak będziesz miał wyniki na plus przez te 3 miesiące to dopiero przejdź na real. Forex Ci nie ucieknie !
A z GO4X daj sobie spokój - zobacz, na moje poprzednie pytanie Pan Forex nabrał wody w usta i siedzi cicho
- bo co mu pozostało, chyba że szuka pokrętnej odpowiedzi :)

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

RX300 pisze:Nie potrafisz porównać spreadów, swapów itd.
Potrafię ale nie tylko od tego zależy jakiego brokera wybrać. Liczy sie też np o ile max jest zwiększany spread przy ogłaszaniu danych a tego nigdzie nie piszą.
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Awatar użytkownika
RX300
Gaduła
Gaduła

Nie wiesz co zrobic ? ściagnij kilka platform i złóż zlecenia oczekujące przed danymi, wtedy zobaczysz co potrafi GO4X, tylko nie spadnij z krzesła :D

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

RX300 pisze:A z GO4X daj sobie spokój - zobacz, na moje poprzednie pytanie Pan Forex nabrał wody w usta i siedzi cicho
- bo co mu pozostało, chyba że szuka pokrętnej odpowiedzi :)
RX300, akurat jesteś znany z bezstronności i obiektywizmu, więc nie ma co komentować ;) Tym bardziej, że wszystkie rzeczy o których piszesz to w 100% ogólnodostępne rzeczy. Spready, swapy - zapraszamy na stronę, przecież nikt tego nie ukrywa. Dyskusja jest zbyteczna.

Helium, w tym momencie masz ciekawą promocję dla takich jak Ty, zawsze możesz spróbować. Dostajesz 500zł czyli na pewno więcej niż jeśli zaoszczędzisz u jakiegoś innego (pewnie zagranicznego) brokera na spreadzie (chociaż spready mamy konkurencyjne!). Jeśli interesują Cię warunku "na danych" to nigdzie nie znajdziesz opisu, ponieważ za każdym razem sytuacja jest inna. jeśli natomiast odezwiesz się do nas bezpośrednio, myślę, że nie będzie problemu z odgrzebaniem takich danych dla Ciebie.

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

RX300, chyba tak zrobię tylko demo to nie real ale jak by co bedę się trzymać biurka żeby nie spaść :D
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

ODPOWIEDZ